Hur man använder Struken E

August 5

Använda strykning i ett e-postmeddelande görs vanligtvis för extra effekt i en mening eller ett stycke. Tyvärr, du har säkert märkt att de flesta e-postklienter inte inkludera en strykning knapp inte heller stöd för HTML i meddelandet. Bristen på HTML-stöd och en strykning knapp gör det omöjligt att använda överstrykning, åtminstone i den e-postklient i sig. Du kan fortfarande skicka e-postmeddelandet som avsett, men du måste använda ett ordbehandlingsprogram att använda strykning teckensnitt.

Instruktioner

1 Öppna ett ordbehandlingsprogram.

2 Skriv hela e-postmeddelandet i kroppen av ett nytt dokument, eller bara skriva meningen som innehåller strykning. Eftersom vissa e-postprogram inte konvertera vissa ordbehandlings stilar, är det ofta bättre att skriva endast meningen som innehåller strykning.

3 Markera ett eller flera ord som du vill struken. Klicka på "genomslag" -knappen, som ofta anges med en linje som går genom en "abc" -ikonen. Om ikonen inte visas, öppna verktygs alternativ eller "Font" alternativ och göra det möjligt för knappen att visas som standard.

4 Kopiera hela texten och klistra in den i ditt e-postmeddelande.

Tips

  • Om e-postklienten ger möjlighet att ändra e-post till RTF-format, kanske du kan välja strykning alternativ inom e-postmeddelandet. Kontrollera "Font" eller "Styles" menyn för "Stryk" alternativet efter att ha ändrat formatet till RTF.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com