Hur kommer jag åt en röstbrevlåda lösenord?

July 17

För att komma in i din röstbrevlåda och lyssna på meddelanden, måste du veta ditt lösenord och ange det när du uppmanas. Med så många lösenord idag, är det lätt att glömma en. Om du har glömt ditt lösenord kan du sannolikt inte kommer att ges det. Du kommer istället att behöva vila lösenordet genom att antingen gå online eller via mobiltelefonen. Processen kan variera beroende på din telefon transportör.

Instruktioner

1 Gå till online-konto du har ställt upp med din operatör. De flesta telefon flygbolag erbjuder en tjänst där du kan registrera dig gratis att se och hantera telefonen konto online så att du kan göra saker som visa och betala dina räkningar eller hantera dina lösenord. Verizon har en plats som heter My Verizon. AT & T har min AT & T Wireless och Sprint och T-Mobile har My Sprint och min T-Mobile. Om du tidigare har ställt in detta, logga in på ditt konto och återställa lösenordet till röstbrevlådan. Du kommer antingen att ges möjlighet att välja ett nytt lösenord eller du kommer att få ett tillfälligt.

2 Slå din operatör från telefonen. Om du inte har ett online-konto inrättas, kan du göra detta i stället. Om du har AT & T, ringa 611 på din mobil. Om du har Verizon, slå * 611. Samtal anses fri samtalstid och kommer inte att kosta dig pengar eller minuter. Du kommer att vara ansluten till ett automatiserat system. Lyssna efter anvisningarna för att återställa ditt lösenord. För AT & T, klicka på "3" för att komma till röstbrevlådan och sedan "3" igen för att återställa lösenordet. För Verizon, klicka på "2" och sedan "1" för att återställa lösenordet. För båda transportörer du behöver veta fakturerings postnummer och kan behöva ange säkerhetsverifieringsinformation. En text kommer att skickas till dig med ditt nya lösenord. Om du har T-Mobile, slå # 793 # från din mobiltelefon. Detta kommer att återställa lösenordet till de sista fyra siffrorna i ditt mobilnummer. Du kommer att få en bekräftelse text.

3 Gå till din röstbrevlåda genom att ange det nya lösenordet du har valt eller tillfällig du har fått. Om det lösenord du tillfälligt har är de fyra sista siffrorna i ditt telefonnummer, ändra det till något mindre uppenbar. Lyssna på alternativ när du tillgång till röstbrevlåda och välj "återställ lösenord" när det presenteras för dig.

Tips

  • Om du inte har textmeddelanden eller inte vill ta itu med att återställa ditt lösenord genom en automatiserad tjänst, ring din telefon bärare och prata med en kundtjänst för att återställa lösenordet. Du kan alltid prata direkt med en kundtjänst och få dem återställa ditt lösenord.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com