Kan iPhone Apps användas på en bärbar dator?

January 7

Kan iPhone Apps användas på en bärbar dator?


IPhone-program är utformade för att köras på operativsystemet iPhone, inte Mac OSX, Windows eller något annat program. Därför kommer iPhone apps inte att fungera på en bärbar dator. Men vissa utvecklare har andra versioner av programmet för bärbar användning.

Definition

En iPhone app är ett program som användare kan ladda ner direkt på sin iPhone eller iPod Touch, eller via iTunes på sin dator. De fungerar inte på någon annan typ av handdator eller smart telefon. Många program använder telefon eller Wi-Fi för att utföra sin funktion.

typer

Det är nästan en app för allt. De mest populära typer är spel, produktivitetsverktyg, sociala nätverksverktyg, böcker, utbildningsprogram och företag och planerare.

följeslagare

Medan iPhone apps inte är utformade för att fungera på bärbara datorer, många utvecklare gör också program som tjänar samma funktion för hemdatorer. Ett exempel skulle vara mitt skrivande Nook, en gratis dator app som använder Google för att ge författare en online skrift utrymme. My Skriva Nook iPhone app synkroniserar med den ursprungliga appen, så författare kan få tillgång till sitt arbete på sin iPhone.

dator appar

Det finns också många program tillgängliga speciellt för bärbara datorer, netto-böcker, Mac och PC. Liksom iPhone apps, varierar de i funktion från spel till planerare och produktivitetsverktyg.

potential

De flesta iPhone apps är särskilt utformade för att hjälpa användarna att göra något de normalt skulle göra på sin bärbara dator, men på sin iPhone istället. IPhone apps ger användarna tillgång till vad de behöver när de är borta från datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com