Microsoft XP uppdateringar kan inte installeras

July 28

Uppdateringar till Microsoft Windows XP OS (operativsystem) kan installeras med hjälp av "Automatic Update" funktion eller genom att ladda ner dem direkt från Microsoft. Dessa uppdateringar åtgärda problem och buggar med XP OS och ibland förpackade tillsammans som Service Pack (SP). Om dessa uppdateringar inte är korrekt installerad, kan problemet korrigeras genom att uppdatera Windows Update Agent till den senaste versionen.

Instruktioner

1 Starta datorn och logga in på ditt XP konto. Klicka på den gröna XP "Start" -knappen på aktivitetsfältet. Klicka på "Kör" knappen som visas i menyn. Använd tangentbordet för att skriva in "msinfo32.exe" i rutan ligger i "Run". Tryck på Retur på tangentbordet.

2 Leta upp "System Type" etikett och ta del av om det sägs att du använder en "x86-baserade" eller "x64-baserade" PC. Öppna en webbläsare och navigera till antingen x86 eller x64 "Windows Update Agent" nedladdningssidan (se länk i Resources), beroende på vilken typ har angetts i fönstret Systeminformation.

3 Klicka på "Öppna" -knappen i nedladdningsfönstret som drar upp för att automatiskt öppna filen efter nedladdning. Klicka på "Next" när "Windows Update Agent" installationsdialogruta för att installera uppdateringar. Klicka på "Finish" när uppdateringen har installerats.

4 Stäng alla öppna fönster och gå tillbaka till skrivbordet XP. Klicka på "Start" och tryck på ikonen "Stäng av datorn" i menyn. Klicka på den gröna "Omstart" -ikonen i rutan som visas. Datorn kommer att installera den senaste Automatisk uppdateringsagent, och uppdateringar kommer att vara helt installeras en gång datorn startar upp igen.

Tips

  • En meddelandeikon visas när du har startat om datorn för att varna dig att uppdateringarna har installerats för att XP.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com