Hur Anpassa en MySpace visningsnamn i stora Cursive

August 2

Hur Anpassa en MySpace visningsnamn i stora Cursive


MySpace är ett socialt nätverkande webbplats där du skapar en offentlig profil för att visa världen lite om dig själv. Profiler är helt anpassningsbara, inklusive storlek och typsnitt på din visningsnamn. Ditt visningsnamn visas högst upp på sidan och är det första besökarna på din profil kommer att se. Förstora texten och välja en uppseendeväckande kursiv typsnitt för att göra det sticker ut.

Instruktioner

1 Logga in på ditt MySpace-konto och klicka på "Redigera profil." Leta reda på rutan som innehåller HTML-kodning.

2 Leta upp texten i HTML-kodning som säger "font face." Texten kommer att se ut ungefär så här: < "font face = Comic Sans MS">.

3 Ta bort namnet på den aktuella teckensnitt och ersätta den med kursiv typsnitt som du vill använda. Om den aktuella HTML-kodning lydelse < "font face = Comic Sans MS"> och du vill använda Rage Italic typsnitt, redigera texten så att den lyder som < "font face = Rage Italic">. Cursive typsnitt inkluderar Brush Script, Freestyle Script, Rage Italic, Lucida handstil och mer (se Resurser).

4 Leta upp texten i HTML-kodning som säger "teckenstorlek." Texten kommer att se ut ungefär så här: <font size = "+ 1">.

5 Radera antalet teckenstorlek och ersätta den med teckenstorlek som du vill använda. Om den aktuella HTML lydelse <font size = "+ 1"> och du vill använda en teckenstorlek på 20, redigera texten så att den lyder som <font size = "+ 20">. Leka med teckenstorleken tills visningsnamn visas tillräckligt stor. Alla har sin egen definition av stora, så börja med en teckenstorlek på "5" och arbeta dig fram till din typsnitt är tillräckligt stor.

6 Klicka på "Spara profil" för att uppdatera ändringarna.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com