Hur spårar jag en GPS Handheld?

August 19

Global Positioning System är ett satellitbaserat navigationssystem som ger platsspårning. Ett antal mobila nätoperatörer erbjuder GPS-tjänster, som kan användas för att hitta någon hand som är utrustad med GPS-teknik. Det är en bekväm service, särskilt för föräldrar som vill hålla koll på sina barn.

Instruktioner

1 Kontakta mobilnätverksleverantören och fråga om GPS spårningstjänst, till exempel, chaperone av Verizon, Family Karta av AT & T, Family Locator av Sprint och familj Finder av Alltel.

2 Logga in på ditt konto på din mobiloperatörs hemsida, registrera dig för tjänsten och ge telefonnummer för de enheter som du vill spåra. Månadsavgiften för denna tjänst varierar vanligtvis mellan $ 5 och $ 9,99 (från 2010), förutom en fast avgift du betalar varje gång du spåra en GPS handhållen på kartan.

3 Logga in på ditt konto när du vill använda "Leta" för att spåra var handdatorn. Välj telefonnumret och klicka på "Leta". Du kommer att se sin plats på kartan, tillsammans med turn-by-turn anvisningar för att komma till den.

Tips

  • Använda "Leta" -funktionen medför kostnader utöver de månatliga serviceavgifter. Kontrollera med din operatör för information om kostnad.
  • Den person vars handhållen enhet du lägger till spårning kommer att meddelas att du vill spåra sin plats.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com