Specifikationer för Dell E153FP platta Color Monitor

July 6

Specifikationer för Dell E153FP platta Color Monitor


Finns på ett rimligt pris, kan E153FP platta Color Monitor användas i ett hem eller affärsmiljö. Monitorn har en plasthölje som gör det transportabel, och det kan användas för att visa presentationer eller användas i ett hemmabiosystem. Dell ger också programvara så att en användare kan styra övervaka funktioner inifrån Windows operativsystem.

Alternativ Specifikationer

Monitorn innehåller en maximal upplösning på 1024 x 768 pixlar med en bred betraktningsvinkel. Den presenterar högkvalitativa bilder med ett kontrastförhållande på 400: 1. Upplösningen kan ändras för att passa en individs visning önskemål. Den tunna designen på monitorn gör det enkelt att passa in i trånga utrymmen.

Funktioner

Dell E153FP är en aktiv matris monitor. De bred betraktningsvinkel dimensioner är 120 horisontella och 100 vertikalt. Det bredare betraktningsvinkel tillåter en användare att se skärmen från olika positioner utan att kompromissa med kvaliteten.

fördelar

Dell E153P monitorn har flera fördelar, såsom en dynamisk multimedia interface som visar grafiska bilder och text på en 0,297 mm pixelstorlek. Istället för att ange Windows kontrollpanel display funktionen, kan bildskärmens upplösning och djup justeras genom att trycka på knapparna på framsidan av bildskärmen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com