Hur man gör webbsidor med Photoshop Imageready

November 1

Hur man gör webbsidor med Photoshop Imageready


Äldre versioner av Adobe Photoshop, före införandet av Creative Suite 2 (CS2), presenterade Imageready, ett program till stor del används för att exportera animerade bilder. Imageready kan användas för att exportera webbsidor som har skapats i Adobe Photoshop. Båda programmen har interoperabilitet som gör det enkelt att växla mellan de båda programmen som behövs, med liten eller ingen avbrott i arbetsflödet.

Instruktioner

1 Öppna Adobe Photoshop bildredigeringsprogram och skapa en ny fil. Filen bör vara större än 800 x 600 pixlar för att korrekt passa på de flesta skärmar. Skapa en separat fil för varje sida på din webbplats.

2 Lägga till text och grafik för din webbplats. Använd slice verktyg för att dela upp sidan i skivor, inklusive separata skivor för navigeringsknappar, menyalternativ och innehållet område. När du är klar, spara filen i "PSD" -format.

3 Leta reda på huvudmenyn längst upp till vänster på skärmen. Klicka på "File" och välj "Redigera i Imageready" i rullgardinsmenyn. Detta kommer att överföra dig till Adobe Imageready.

4 Välj skiva markeringsverktyget och klicka på varje knapp eller medieobjekt skiva. Ange namnet på varje knapp eller menyalternativ och URL-adressen i respektive textfält, om det behövs. Välj "preview" -fliken och välja om du vill att bilden som skivan kommer att skapa för att vara i "GIF" eller "JPEG" format.

5 Klicka på "File förhandsvisning i" och välj den webbläsare du vill förhandsgranska webbsidan med. Om du vill spara filen, klicka på "Spara optimerad." Välj "Spara webbsida som HTML och bilder" och välj "alla skivor" alternativet.

Tips

  • Adobe Photoshop CS3 införlivas många av de funktioner som finns i Imageready. Skapa och exportera en webbplats med hjälp av detta och nyare versioner av Adobe Photoshop hanteras på samma sätt som tidigare versioner av Photoshop som innehöll Imageready.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com