Varför fungerar inte Twitter Arbetet med min mobiltelefon?

October 23

Som sociala medier resurs Twitter är utformad för att tillåta användare att ringa och ta emot upp-to-the-minuten uppdateringar finns på webbplatsen i flera mobilbaserade inkarnationer att göra inlägg och läsa inlägg enklare på språng. Om du tror att du har tagit rätt steg för att använda Twitter från telefonen men erfarenheten fel när du försöker göra det, spåra dina steg och ta reda på var du gjorde fel.

Felaktig Internet-anslutning

Precis som är fallet när du använder Twitter via en stationär och bärbar dator, en prerequsite för att använda den på din mobila enhet är att ha en aktiv, oavbruten Internet-anslutning. På de flesta mobila enheter, finns det i form av en mobildataanslutning som härrör från samma signal som gör att du kan ringa samtal. Om mottagningen är dålig på om din mobila Internet helt enkelt inte fungerar, kan meddelanden till Twitter vara svårt eller omöjligt.

Tillämpning inaktuell

På webb redo smarta telefoner, två metoder för att komma åt Twitter finns: navigera till platsen på telefonens webbläsare; eller ladda ner den fristående Twitter ansökan kompatibel med enheten. Precis som du måste med program på datorn måste du regelbundet uppdatera mobila applikationer för att säkerställa att de fungerar funktion. Om du har problem med hjälp av Twitter, kontrollera enhetens "Application Store" för att se några uppdateringar för enhetens Twitter ansökan är för närvarande tillgängliga för nedladdning.

SMS-uppdateringar felkonfigurerad

Om du inte har Internet på telefonen, är det fortfarande möjligt att uppdatera Twitter, nämligen via SMS. För att möjliggöra denna funktion måste du aktivera tjänsten på din telefon. Om du har följt stegen för att göra detta på Twitter: s hemsida och ser inte uppdateringar som du gör från din mobiltelefon på nätet, är det troligt att du konfigurerat telefonen felaktigt. För att starta igen, text "START" till "40404" och vänta på instruktioner, som kommer att be dig om ditt Twitter användarnamn och lösenord. Se till att du anger dessa uppgifter korrekt, eftersom detta kommer att hindra dig från att uppdatera Twitter via SMS.

Twitter Down

Om du inte kan hitta en anledning dina mobila Twitter-uppdateringar misslyckas som har att göra med dig, är det möjligt att webbplatsen är helt enkelt ner, oavsett om planerat eller oplanerat underhåll, eller helt enkelt för att det är överkapacitet. Om du har tillgång till en dator, besök Twitter webbplats. Om försök att tweet --- eller faktiskt även för att se --- platsen eller din egen profil misslyckas, problemet ligger hos Twitter själv, och inte i något du gjorde.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com