Hur man installerar programvaran Fjärr

February 20

Hur man installerar programvaran Fjärr


Om du har flera datorer, såsom en och hemma och en på kontoret, och du måste använda båda samtidigt finns det ingen anledning att gå fram och tillbaka mellan dem. Du kan installera en fjärrskrivbords kontrollprogram på båda datorerna och sedan direkt åtkomst från varandra. När fjärrstyrningsprogram är på plats kan du installera några program som du vill ha på värddatorn.

Instruktioner

1 Välj en fjärrskrivbordsstyrprogram som "GoToMyPC" eller "Remote Desktop Control" (se Resurser). Gå till sign up delen av webbplatsen.

2 Ange önskat användarnamn och lösenord. Skriv in den e-postadress som du vill förknippas med kontot. Klicka på "Jag accepterar villkoren" kryssrutan och klicka sedan på "Nästa".

3 Ladda ner mjukvaran och starta installationen. Gå igenom installationsstegen tills du når skärmen som frågar vilken typ av installation du gör. Klicka på "Host Module" -knappen.

4 Ange i användarnamn, lösenord och e-post du angav innan och klicka sedan på "Finish." Gå till den andra datorn du vill använda för att få tillgång till den första datorn. Gå tillbaka till fjärrprogramvarans webbplats.

5 Logga in med användarnamn och lösenord du angav innan och ladda ner en andra kopia av programmet. Installera programvaran på datorn, men ange installationen som en "Admin dator" istället.

6 Hur man installerar programvaran Fjärr

Öppna programmet när installationen är klar. Klicka på "Connect" -knappen. Skriv in användarnamn, lösenord och e-postadress du tidigare angivna och klicka sedan på "Connect" -knappen.

7 Klicka på knappen "Full Control Mode" och vänta på ett nytt fönster visas som visar dig skrivbordet på den första datorn. Flytta muspekaren inuti fönstret för att ta kontroll över den första stationära.

8 Öppna en webbläsare inuti fönstret och ladda ner programmet som du vill installera på fjärrdatorn. Öppna och kör installationsfilen.

Tips

  • Du måste lämna den första datorn är ansluten till Internet och påslagen eller du kommer inte att kunna komma åt den på distans från en annan dator.
  • Se till att välja ett lösenord som ingen annan kan gissa. Om någon annan får lösenordet kan de fjärr logga in på den första datorn och har full tillgång till allt på det.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com