Hur man sparar en bildfil i Photoshop

February 18

Hur man sparar en bildfil i Photoshop


Adobe Photoshop är ett avancerat bildredigerings som används av många digitala fotografer. När en bild har förbättrats, är det viktigt att spara filen i ett format som håller så mycket information om de ändringar som möjligt. Du vill ha en slutanvändare för att kunna öppna bilden och göra ytterligare ändringar för att passa en viss användning av bilden.

Instruktioner

1 Öppna bilden i Photoshop och göra nödvändiga justeringar för att korrigera exponering, ljusstyrka, kontrast och mättnad för att skapa en bild som är tilltalande och kommer nära din vision när bilden togs.

2 Välj "File" och sedan "Spara som" för att öppna dialogrutan. Skriv in ett lämpligt filnamn för bilden och välj "Photoshop" från rullgardinsmenyn filformat. Photoshop eller PSD, är den mest flexibla format för att spara en mästare kopia av bilden, eftersom det sparar all information lagret och inte tillämpa någon kompression som kan försämra bilden. Klicka på "Spara" för att spara filen under det nya namnet.

3 Välj "File" och sedan "Spara som" igen och ange samma filnamn som innan. Den här gången, välj "JPEG" som filformat och klicka på "Spara". Den senaste versionen av Photoshop plattar automatiskt alla lager som du har skapat när du redigerar bilden. En popup-ruta låter kompressionen ställas in för bilden. För typiska användningsområden, kommer kvalitetsinställningen sju vara en lämplig balans mellan filstorlek och kvalitet. Klicka på "OK" för att spara bilden som en JPEG.

4 Välj PSD när du behöver göra ytterligare ändringar på bilden, skapa en annan storlek eller beskära bilden som den här filen innehåller den maximala mängden information om bilden och ändringar som gjorts till den.

Tips

  • Spara alltid en bild med "Photoshop" filtyp när du har skapat justeringar lager så att du senare kan ändra ljusstyrkan eller kontrasten på bilden.
  • Använd "Arkiv> Spara som" för att undvika att skriva över den ursprungliga filen på hårddisken.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com