Hur får Picasa på Chrome OS

March 28

Chrome OS är en lätt, Linux-baserade operativsystem utvecklat och släpptes av Google. Eftersom det inte finns några program som är installerade på en Chrome OS netbook dator, innebär att gemensamma fotoredigeringsprogram som Googles Picasa är inte tillgängligt i sin fulla prakt. Däremot har Google släppt några appar och tillägg som gör att du får de flesta av samma funktionalitet med Chrome OS-dator och fortfarande redigera bilder direkt i webbläsarfönstret.

Instruktioner

Picasas överförings

1 Starta Chrome OS netbook, logga in på ditt konto och klicka på "Chrome Web Store" -ikonen från avsnittet "appar".

2 Skriv "Picasa Uploader" i sökrutan och tryck sedan på "Enter". Klicka på ikonen för "Picasa Uploader" från sektionen "Tillägg".

3 Klicka på "Lägg till i Chrome" för att installera tillägget i webbläsaren. Denna utvidgning fungerar bara med Chrome OS och Chromebook-datorer.

4 Klicka på "Installera" -knappen på pop-up fönster för att ta emot och slutföra installationen. En gång installerat, kommer du att ha möjlighet att ladda upp bilder från en USB-enhet eller SD-kortet direkt till Picasa webbalbum-konto.

5 Klicka på "Picasa Uploader" -ikonen från webbläsarens avsnittet "App" för att komma åt programmet.

Picasa app

6 Starta upp Chrome OS-dator, logga in på ditt konto och gå till webbläsarfönstret.

7 Klicka på "Chrome Web Store" -ikonen från avsnittet "appar".

8 Skriv "Picasa" i "Sök" rutan högst upp och klicka på "Picasa" programikon på sökresultatsidan.

9 Klicka på "Lägg till i Chrome" på programmets beskrivning sida. Bekräfta installationen genom att klicka på knappen "Installera" på pop-up fönster. Den "Picasa" app ska installera omedelbart.

10 Gå till avsnittet "appar" i webbläsaren och klicka på "Picasa" -ikonen. De "Picasa webbalbum" ska öppna.

Redigera med Picasa

11 Klicka på "Picasa" -ikonen från avsnittet "appar" av Chrome OS webbläsare. På nästa sida ser du alla fotoalbum du har laddat upp bilder till.

12 Klicka på ett fotoalbum för att se alla bilderna i samlingen. Dubbelklicka sedan på en enskild bild som du vill redigera. Den valda bilden laddas på nästa sida.

13 Klicka på "Picture Frame" -ikonen ovanför bilden för att redigera den. Den "Picnik" redaktör kommer automatiskt ladda din bild ger dig olika alternativ. Några av dessa redigeringsmöjligheter inkluderar "Auto-Fix", "Crop", "Ändra storlek", "exponering", "Colors" och några fler.

14 Klicka på "Spara till My Album" -knappen i det övre högra hörnet på skärmen när du är klar redigering. En liten popup-ruta visas.

15 Klicka på "Ersätt" eller "Spara en ny kopia" knappar, beroende på om du vill spara en ny kopia eller ersätta den befintliga fotot. När användaren klickar på bilden kommer att spara i samma fotoalbum som det ursprungligen i.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com