HP J4680 Offline Problem

June 18

Under 2009 amerikanska datorteknikföretaget Hewlett-Packard släppte HP OfficeJet J4680. En allt-i-ett, eller multifunktions, skrivare konstruerad för små företag eller hemmakontor, de J4680 utskrifter, skanningar, kopior och faxar dokument. Men liksom flera andra HP-skrivare har OfficeJet J4680 tendensen att gå offline, som representeras av lämpligt meddelande "Skrivaren är offline" på datorskärmen. Detta innebär att skrivaren inte skriver ut alls och utskriftsjobb kommer att fastna i kön.

Pausade eller offline?

Din första tillvägagångssättet kan vara att ta reda på om HP OfficeJet J4680 är verkligen offline eller om det är paus. Du skulle behöva klicka på Start-knappen och klicka på "Enheter och skrivare" för att öppna mappen. Högerklicka på ikonen som representerar J4680, klicka på "Se vad som skrivs ut" och klicka sedan på Skrivare. På utskriftskön menyraden som drar upp, klicka på "Skrivare" och leta efter paus i utskrift och Använd skrivaren offline objekt. Avmarkera markeringar på något av objekten.

Clearing utskriftskön

Om kontroll av paus i utskrift och Använd skrivaren offline poster som inte löser problemet, kan du behöva manuellt rensa utskriftskön. För att du skulle behöva gå tillbaka till "Enheter och skrivare" -mappen, högerklicka på ikonen som representerar J4680, klicka på "Se vad som skrivs ut," klick "Skrivare" och klicka sedan på "Avbryt alla dokument." Klicka på "Ja" för att bekräfta åtgärden och starta om datorn om du fortfarande se dokumenten i utskriftskön.

återställning

För att säkerställa att rensa utskriftskön fungerar kanske du vill göra en återställning på HP OfficeJet J4680 själv. Detta kan göras genom att först koppla bort strömsladden från skrivarens baksida och dra ut nätsladden ur eluttaget. Vänta minst 15 sekunder innan du ansluter strömkabeln av J4680 tillbaka; när du gör det, slå på den genom att trycka på dess "Power" -knappen.

HP Print Diagnostic Utility

Om ingen av de ovan nämnda lösningar fungerar för HP OfficeJet J4680, skulle den bästa utvägen vara att förlita sig på HP Print Diagnostic Utility. Ansökan - utformat för att automatiskt diagnostisera och åtgärda viktiga funktioner eller komponenter i HP-skrivare - kan laddas ner från Software & Driver Downloads delen av produktens hemsida. Efter att ha avslutat hämtar, kommer den automatiskt upp och låter dig välja J4680 från fönstrets kolumnen Skrivare och klicka på Diagnos. Utskriftskön bör ha en vit X i en röd cirkel bredvid det, vilket innebär att du ska klicka på "Fix" för att ta hand om det. När du är klar, starta om datorn och skrivaren för att lösa offline problemet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com