Computer Music Tutorials

December 24

Computer Music Tutorials


Att lära sig och skapa musik med en dator dessa dagar är inte svårt att göra. Det finns en uppsjö av webbplatser som erbjuder gratis musik teorilektioner samt lektioner är specifika för bara om alla instrument du kan tänka dig. Det finns också musikaliska program som lär dig musik grunderna och gör det enkelt för dig att sätta det du lär dig i praktiken genom att hjälpa dig i sammansättningen av låtar. Med så många alternativ, är lätt och roligt att lära musik på datorn.

Grundläggande Musikteori webbplatser

Det finns många musik tutorials på nätet som lär musikteori (se Resurser). Dessa webbplatser lär allt från hur man läsa och skriva musik till hur ackord framsteg inom nycklarna till hur ackord är konstruerade. Många av dem är interaktiva och inkluderar övningar och tester för att se hur väl du absorbera musiken. Dessa gratis online musik tutorials är ovärderlig för dem som vill börja lära sig musik på nätet.

Instrument specifika webbplatser

Många webbplatser är instrumentspecifika, undervisning inte bara hur man spelar bas, gitarr, trummor, piano och andra musikinstrument, men musikteori den avser dessa instrument. Några av dessa webbplatser är lätt nog att en nybörjare kan använda dem för att själv lära (se Resurser).

Använda musikmjukvara

Dagens musik programpaket tillåter användare att notate och spela upp sina egna låtar. Några av dessa paket är strikt för dator musikalisk komposition (Finale), medan andra, såsom Etude, fokusera på att användarna kan lära sig att synen läsa på datorn. Genom att använda en kombination av självstudier online och en effektiv mjukvara, kommer du snart hitta dina musikaliska färdigheter förbättras regelbundet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com