Hur kan jag konvertera en extern hårddisk till en inre One?

June 28

En extern hårddisk är helt enkelt en intern hårddisk som är ansluten till en kraft och gränssnittsadapter och installeras i en bärbar fall. På grund av detta, kan någon intern hårddisk omvandlas till en extern hårddisk, och någon extern hårddisk kan omvandlas till en intern hårddisk.

Instruktioner

1 Flytta den externa hårddisken till en väl upplyst plan yta i ett rum utan mattor. Detta minskar risken för att av misstag att bygga upp en statisk laddning som skulle kunna skada elektroniken i hårddisken.

2 Ta bort locket för din externa hårddisk. Case täcka flytt steg varierar från tillverkare till tillverkare. Konsultera de instruktioner som medföljde extern hårddisk, eller gå till tillverkarens webbplats för specifika instruktioner om att öppna ditt fall.

3 Koppla bort ström och adaptern från hårddisken.

4 Stäng av datorn och koppla bort alla sladdar och kablar från tornet.

5 Flytta datorn tornet på samma plats som den externa hårddisken.

6 Ta bort sidoplåten på ditt torn. De tre standardtyper av låda vardera har en något annorlunda metod för att avlägsna sidoluckan. Den första typen är skruvtypen, som har en eller två skruvar på baksidan av tornet. Den andra typen är en tumskruv typ, med skruven ligger på baksidan av tornet. Den tredje typen är skruvlös typ, vilket kräver att du trycker tryck armar eller Stängningsanordningen sitter på sidan av tornet för att ta bort åtkomstpanelen.

7 Fäst de två hårddisk skenor till din hårddisk, och sätt in det i en öppen hårddisk docka i ditt torn.

8 Anslut nätkabeln och gränssnittskabeln till hårddisken.

9 Byt ut sidoluckan, och anslut alla sladdar och kablar till datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com