Hur man installerar FFDShow

February 28

FFDShow är en gratis video och audio codec som fungerar på datorer som kör Windows. Om du vill spela upp mediefiler som använder MPEG-4 eller AVC-format, kan du behöva installera FFDShow att spela materialet på rätt sätt. Den codec fungerar med Windows Media Player och olika tredjepartsapplikationer och innehåller extra avancerade konfigurationsalternativ. Dessutom låter FFDShow inställningsprogram du välja ljud- och videoformat du vill att codec för att stödja.

Instruktioner

1 Navigera till ffdshow.info i webbläsaren och klicka på "Download" för att ladda ner FFDShow. Dubbelklicka på den nedladdade installationsfilen för att starta installationen och konfigurationen. Klicka på "Kör" och "Ja" på Kontroll av användarkonto varningar om det behövs.

2 Välj språk på "Välj Setup Language" snabb och klicka på "OK". Klicka på "Nästa" på guidens första skärmen. Klicka på "Bläddra" -knappen på "Välj målplats" steg om du vill ändra den mapp där FFDShow får installeras. Klicka på "Nästa" för att fortsätta.

3 Välj eventuella ytterligare komponenter som du vill installera på "Välj komponenter" steg. Dessa inkluderar DXVA videoavkodare som fungerar tillsammans med DivX dekoder och AviSynth som fungerar tillsammans med video konvertering program. Om du använder AviSynth, Virtual Dub eller DScaler på datorn kan du välja de här alternativen under "Program Plugins" liksom. Klicka på "Nästa" två gånger efter att välja komponenterna.

4 Välj de video och ljudformat du vill FFDShow att stödja på "Välj Ytterligare uppgifter" steg. Rulla längst ned i listan för att aktivera anpassade filter eller ändra befintliga filterinställningar om så önskas och klicka sedan på "Nästa". Välj högtalarinställning, till exempel om du använder 2,0, 5,1 eller 7,1 surroundljud på "Speaker Setup" och klicka på "Nästa".

5 Klicka på "Installera" för att installera FFDShow. Om du vill konfigurera ljud- och videoavkodare väljer rutorna bredvid alternativen på guiden "Finish" skärm. Klicka på "Finish" för att slutföra installationen FFDShow. Om du valt konfigurationsalternativ, dekodern alternativen öppnas så att du kan finjustera dina avancerade inställningar som önskas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com