Hur man tar bort revisor Review Från SPCS

March 3

Hur man tar bort revisor Review Från SPCS


Det finns två helt olika applikationer i SPCS-program som är kända av en mängd olika namn. Det är revisor exemplar, vilket är den temporära företaget fil som skapas så att revisorn kan granska och göra ändringar i filen när filen är fortfarande används av företagets ägare. Sedan är det klient Data Review, vilket är ett steg för steg checklista för småföretag revisor att gå igenom vid kontroll av företaget filen för misstag eller problem med redovisningen. Man kan tas bort, kan den andra stängas genom att stänga fönstret.

Instruktioner

Demontering av revisor Kopiera Restriktioner (Review)

1 Klicka på "File" i den övre menyraden. När en revisor kopia skapas, handlar det om att välja ett slutdatum. Tidsfristen delar Quickbooks företaget fil i två delar. Avsnittet före stängningsdatum som arbetat på av revisor och sektionen efter balansdagen som bearbetas av företagets ägare som fortsätter att komma in löpande transaktioner. Revisorn kan inte lägga till transaktioner daterade efter balansdagen och företagets ägare kan inte lägga till transaktioner daterade före den sista dagen om inte revisorn kopierings begränsningar tas bort.

2 Rulla ner till "revisor exemplar" och markera den med markören. När revisor exemplar öppnas, bläddra ner till alternativet kundaktiviteter, sedan lokalisera "Ta bort begränsningar" -knappen. Klicka här och vid prompten, klicka på "OK". De begränsningar har nu tagits bort och du kan arbeta i transaktioner daterade före balansdagen.

3 Kontakta din revisor innan du försöker detta. Om din revisor har tillbringat timmar fastställande företagets fil bara för dig att ta bort restriktionerna, nu gör det dubbelarbete för din revisor, som revisor exemplar hon har nu är inte kunna importeras till Quickbooks fil. Om din revisor inte sker med arbetet, och det är angeläget att du kan ange eller ändra en transaktion från före balansdagen, se om hon kan skicka dig vad hon har avslutat att importera till ditt företag fil, och sedan skapa en annan revisor exemplar när brådskande har passerat.

Ta bort klientdata Review för revisorer

4 Klicka på "Revisor" -knappen i den övre menyraden. När menyn öppnas, rulla ned till "Kund Data Review" och klicka. CDR som den kallas är en revisor särskilt verktyg som är en del av Quickbooks programvara i alla versioner daterade från 2009 om upp.

5 Välj datumintervall för översyn och översynen grunden. Klicka på "Ändra Review" och en sida öppnas med flera områden för en revisor att bläddra igenom för att snabbt kontrollera saldon. Det är revisor, inte är företagets ägare, som kommer att använda den här funktionen. CDR bör aldrig öppnas av företagets ägare. Om det har gått måste du stänga av den utan att ändra någonting.

6 Stänga CDR. Detta gör du genom att klicka på knappen "Close" i det nedre högra hörnet av fönstret eller genom att klicka på den lilla "X" i det övre högra hörnet av fönstret. Detta kommer att ta bort den CDR från skärmen. Försöker ta bort denna översyn från Quickbooks programmet kommer att kräva att gå in koden ligger i Quickbooks Software mappar. Detta kan orsaka problem med funktionaliteten i SPCS och rekommenderas inte.

Ta bort skärmen, inte verktyget.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com