Så här ändrar Firefox bokmärke namn

April 3

Bokmärken är standard på de flesta webbläsare. Även en till synes enkel och gemensamt drag, kan de vara mycket användbar för din totala produktiviteten. Med tiden, dock kan du förvärvat en stor mängd bokmärken, och en del kan ha långa eller förvirrande namn. Håll din bokmärkeslistan ren och organiserad genom att döpa om dem till något mer lämpade för dina behov.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren Firefox. Tryck och håll "Ctrl", "Shift" och "B" tangenter i följd. Detta öppnar en Firefox biblioteksfönstret.

2 Klicka för att expandera "alla bokmärken" till vänster. Detta visar en lista över bokmärkesmappar och sektioner.

3 Klicka för att markera en mapp och leta reda på "Namn" fältet längst ner. Byta namn på en mapp genom att ändra namnet på detta område. Ändringen träder i kraft omedelbart.

4 Klicka för att markera ett bokmärke och lokalisera "Name" rutan längst ner. Byt namn på bokmärke genom att ändra namnet på detta område. Ändringen träder i kraft omedelbart.

5 Högerklicka på "Bokmärken Meny" i den vänstra rutan och klicka på "Sortera efter namn." Detta sorterar Firefox bokmärken i bokstavsordning. Klicka på "X", eller tryck på "Alt" och "F4," för att stänga biblioteksfönstret.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com