Hur man sätter färg tillbaka i en svartvit bild i Photoshop

April 30

Hur man sätter färg tillbaka i en svartvit bild i Photoshop


Svartvita fotografier och konstverk växer i popularitet som ett sätt att lägga till unika och drama till en layout. Men ibland en ännu mer intressant alternativ är att vända ett foto svartvit, lägga till ett stänk av färg tillbaka till det då. Det är en enkel process i Photoshop att nästan vem som helst med någon kunskap om programmet kan göra.

Instruktioner

1 Öppna upp ditt lager fönstret under "Window" längst upp på skärmen. Du ser en liten cirkel längst ner i fönstret, skuggade halv svart och hälften vit. Klicka på den och välj "Nyans / Mättnad" från menyn som dyker upp.

2 Flytta "Saturation" reglaget, som ligger i mitten, hela vägen till vänster. Detta kommer att ta all färg ur bilden. Klicka på "OK."

3 Välj pensel verktyget från ditt verktygsfält. Du kan ändra storlek och mjukhet av detta verktyg i optioner på den horisontella navigatör högst upp på skärmen.

4 Titta längst ned i verktygsfältet, där det finns en svart låda och en vit ruta. Se till att rutan på toppen är svart och en på undersidan är vit.

5 Börja måla över objekt som du vill återvända till färg med pensel verktyget. För mindre, mer definierade områden, minska storleken på din pensel huvudet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com