Hur man installerar Windows XP Home Edition Service Pack 2 2004

July 8

Hur man installerar Windows XP Home Edition Service Pack 2 2004


Microsoft släpper regelbundna uppdateringar som kallas service packs för sin operativsystemet Windows XP. Dessa förpackningar innehåller säkerhetsuppdateringar, drivrutiner och andra koder för att göra en dator kan köras mer tillförlitligt sätt. Släpptes 2004, Service Pack 2 (SP2) innehåller många säkerhetsuppdateringar för XP. SP2 är för datorer som kör Windows XP, XP Home Edition, XP Media Center Edition, XP Professional Edition eller en TabletPC. XP levereras med ett Automatiska uppdateringar som gör att operativsystemet att få regelbundna uppdateringar från Microsoft eller så kan du få detta gratis uppdatering genom att gå till Microsoft Update Center webbplats.

Instruktioner

Aktivera Automatiska uppdateringar

1 Logga in som administratör eller om du arbetar i ett nätverk, logga in som administratör eller medlem i administratörsgruppen.

2 Klicka på "Start" i det nedre vänstra delen av skärmen för att visa Start-menyn. Klicka på "Kör" normalt på den högra panelen mot botten, för att få upp dialogrutan Kör.

3 Skriv "sysdm.cpl" i dialogrutan och klicka på "OK".

4 Klicka på fliken "Automatiska uppdateringar" och välj "Automatiskt (rekommenderas)." Välj en dag och en tid när du vill att datorn ska söka efter uppdateringar. Datorn måste vara på för uppdateringar inträffa. Som uppdateringar hämtas automatiskt i bakgrunden, kan du fortsätta att arbeta medan nedladdningar datorn. Men du kanske märker en avmattning i systemet. Du kan installera uppdateringar så fort de är klar med nedladdningen eller så kan du välja en senare tidpunkt för att installera dem. Datorn behöver oftast att starta för uppdateringarna ska träda i kraft, men det kommer att uppmana dig att göra det.

5 Klicka på "OK" för att få XP hämtar Microsoft uppdateringar automatiskt.

Installera uppdateringar manuellt

6 Peka din webbläsare till Microsoft Update Center där platsen kommer att kontrollera att se om du har "Automatiska uppdateringar" påslagen och för vilka uppdateringar är installerade på datorn.

7 Klicka på "Express" eller "Custom" beroende på dina behov. "Express" laddar ner och installerar alla högprioriterade uppdateringar i ett paket. Anpassad kan du välja vilka uppdateringar du vill installera en i taget. När du har valt ett alternativ, platsen igen kontrollerar din dator för tidigare uppdateringar. Beroende på din anslutningshastighet, kan det ta några minuter.

8 Klicka på "Installera uppdateringar" om du klickade på "Express". Detta kommer att ladda ner och installera uppdateringar för dig, även om du kan behöva starta om datorn för dessa ska träda i kraft.

9 Klicka på de uppdateringar som du vill ha på den vänstra åtgärdsfönstret om du valt "Custom". Detta kommer att ta upp val i huvudfönstret och du kan välja vad du vill ladda ner. När du är klar med dina val, klicka på "Granska och installera uppdateringar" längst upp i huvudfönstret bredvid den gröna pilen. Klicka på "Installera uppdateringar" för att hämta och installera dina uppdateringar. Du kan behöva starta om datorn för dessa ska träda i kraft.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com