Hur man installerar Magicjack på Windows

September 23

Med en Magicjack, kan du ansluta en vanlig telefon som använder en branschstandard RJ-11 rad i din dator och ringa gratis eller sänkta kostnader telefonsamtal. Billig och enkel att installera, är Magicjack små och ansluter till en ledig USB-port på datorn. Tillverkaren innehåller installationsprogrammet för Magicjack i själva enheten - ingen installation skivan krävs --and det installeras automatiskt när du ansluter den till datorn. Men den programvara som fartyg på många Magicjack enheter är inte kompatibel med Windows 7. För att installera Magicjack i Windows 7, måste du hämta och installera en firmware uppdatering för Magicjack.

Instruktioner

1 Navigera till Magicjack webbplats (magicjack.com/8/customerCare_windows7.asp) och ladda uppdatera Windows 7 för Magicjack-enheten. Spara uppdateringen till en mapp på din dator.

2 Anslut Magicjack till en USB-port på datorn. Vänta ungefär en minut för Windows att upptäcka enheten och installera den inbyggda drivrutiner och program.

3 Gå till menyn "Start" och välj "Dator". Bläddra till den mapp där du sparade filen Magicjack uppdateringen. Dubbelklicka på filen. Klicka på "Ja" för att bekräfta att du vill installera uppdateringen för Magicjack enhet. Acceptera uppdateringen standardvärden och slutföra installationen av uppdateringen.

4 Koppla ur Magicjack-enheten och vänta cirka 15 sekunder för Windows att lasta föraren och ringa ansökan.

5 Anslut Magicjack-enheten till USB-porten. Windows laddar uppdaterade drivrutiner och program firmware. När samtalet programmet visas på skärmen, använda programmet för att ringa med din Magicjack som du normalt gör.

Tips

  • Installera inte Magicjack Windows 7 Update på en dator som inte kör Windows 7.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com