Hur man använder en Mac som en WiFi Base

May 29

Mac-datorer är utrustade med många användbara funktioner och program som gör dator och kommunicerar enkelt och roligt. En av de dolda funktioner i Mac-datorer är möjligheten att göra dem till en Wi-Fi-hotspot för andra datorer att använda för att ansluta till Internet. Detta är ett användbart verktyg när du är bland några datoranvändare som inte har en anslutning till Internet, men behöver det.

Instruktioner

1 Klicka på Wi-Fi-ikonen i det övre högra hörnet på skrivbordet. Klicka på "Skapa nätverk."

2 Skriv in ett namn för det nätverk som du skapar i fältet "Namn" -fältet. Sätt en bock bredvid "Kräv lösenord" och skriv ett lösenord i fältet som visas. Skriv in lösenordet igen i fältet "Bekräfta". Klicka på "OK" -knappen.

3 Klicka på "Apple" -ikonen i det övre vänstra hörnet på skrivbordet. Välj "Systeminställningar" och sedan "Sharing" -ikonen. Sätt en bock i rutan bredvid "Internetdelning" i listan till vänster i fönstret. Klicka på "Start" -knappen.

4 Klicka på Wi-Fi-ikonen på den anslutande datorn och välja det nätverk som du just har skapat. Skriv det lösenord som du har angett för nätverket. Datorn kommer att ansluta till Wi-Fi-hotspot du skapade på Mac.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com