Hur du sätter Word-dokument till bildfiler

May 27

Hur du sätter Word-dokument till bildfiler


En möjlig risk för att ett Microsoft Word-dokument tillgängliga för allmänheten är att någon kan ladda ner, manipulera och distribuera den. Ett alternativt sätt att säkerställa människor har tillgång till innehållet utan att kunna göra ändringar i det är att lägga upp en bild på din Microsoft Word-dokument i stället. Skapa en bild av ett Word-dokument är en snabb, enkel process som kräver ett par klick och bara ett par minuter av din tid.

Instruktioner

1 Dubbelklicka på dokumentet för att öppna den med Microsoft Word. Zooma in eller zooma ut på dokumentet för att säkerställa text och bilder visas så stort som möjligt utan att skära bort någon detalj. För versioner av Word före 2007, välja antingen "Zoom" eller "Zoom Out" alternativ under menyn "Visa" för att göra detta. Om du använder Word 2007or senare navigera till fliken "Visa" och klicka på "förstoringsglas" -ikonen på "Zoom" rutan.

2 Skapa en bild av dokumentet. Håll ner "Alt" och "Prt Scr" nycklar samtidigt. Minimera Microsoft Word. Öppna menyn "Start" och välj "Paint" från Tillbehör undermenyn.

3 Ändra din bild med Paint. Håll ner "Ctrl" och "V" nycklar samtidigt att klistra dokumentets bild i Paint. Använd färgens "Välj" verktyg för att välja och ta bort alla delar av bilden som du inte vill använda.

4 Spara bilden. Välj "Spara som" från Arkiv-menyn när du är nöjd med din bild och ange ett namn för filen i fältet. Välj en bild format-- bmp, .jpg or.gif, till exempel - från menyn under filnamnet. Bläddra på hårddisken för en lämplig plats och klicka på "Spara" -knappen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com