Hur att rengöra en Dell Inspiron

February 21

Datorer måste rengöras precis som någon annan del av huset. Om du äter och dricker när du använder din dator, måste du rengöra den från tid till annan. Du måste vara försiktig när du rengör din Inspiron att undvika skador på datorn. De flesta människor inser inte hur smutsiga skärmen blir över tiden. Rengöring på regelbunden basis kan du se tydligare. Tittar på en datorskärm tydligare kan du fylla ditt arbete och spela spel mer effektivt.

Instruktioner

1 Avstängning du Dell Inspirion och koppla alla bilagor. Du vill aldrig att rengöra en dator som kör eftersom du kan av misstag trycka på knappar som kan orsaka skada på din dator. Om bilagor kvar inkopplad, kan de trassla när du flyttar datorn runt för att rengöra olika områden.

2 Vänd datorn tangentbordet upp och ned för att tillåta någon lös smuts eller skräp mellan tangenterna att falla ut. Om du har en bärbar dator, innebär detta uppenbarligen du vänder hela datorn upp och ned så att du har ett fast grepp för att undvika att tappa hela datorn.

3 Spray rengöringsvätska som Windex på en mjuk trasa. Detta kommer att användas för att rengöra skärmen, nycklar och alla andra delar av datorn. Om datorn har en hel del smuts byggs upp, använda mer än en trasa. Spruta inte Windex direkt på datorn, eftersom tillgång vätskan kunde köra inuti nycklar, som kan orsaka skada. Använd den ena sidan av mjuk trasa för att spruta vätska på och använda för städning när du använder den torra sidan för att torka åtkomstvätskan bort.

4 Anslut alla bilagor tillbaka till datorn, inklusive strömförsörjningen. Se till att du säkra alla bilagor ordentligt.

5 Driva datorn; se till att allt är igång ordentligt. Du bör nu kunna njuta av din dammsugare dator.

Tips

  • Försök och gör rengöringen datorn en regelbunden förekomst. Låta smuts byggs upp med tiden gör din dator ser gammal och även ger hårdare rengöring när du äntligen komma runt det.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com