Hur konvertera Real Player RAM till MP3 och MP4

May 22

RAM står för Realmedia Metafile och är filändelsen tilldelats en Real Player-fil. Eftersom RAM-filer är inte kompatibla med vissa audio- / videoapparater eller bärbara musik / videospelare, måste du konvertera RAM-filer till en kompatibel filtyp för att kunna använda dem. Med rätt programvara kan konvertera dina RAM-filer till MP3-eller MP4-filer vara en smärtfri process.

Instruktioner

Konvertera RAM till MP3

1 Ladda ner RAM till MP3 konverteringsprogram (se "Resurser") och spara den på skrivbordet. Dubbelklicka på filen och följ instruktionerna för att installera den till din hårddisk. Dubbelklicka på genvägen för att öppna programmet.

2 Klicka på "Lägg till" knappen längst upp till vänster av omvandlaren programmet och bläddra till lämplig RAM-fil som du vill konvertera. Markera filen och klicka på "OK".

3 Klicka på "Output Format" rullgardinsmenyn och välj "MP3" som utdataformat. Klicka på "Browse" på den högra sidan av omvandlaren programmet och ange var du vill att programmet ska spara MP3-filen.

4 Klicka på knappen "Inställningar" högst upp i fönstret för att ändra inställningarna utgångs av MP3-filen. Klicka på "Start" knappen när du är redo att konvertera RAM-fil till MP3 och kontrollera att alla inställningar är korrekta. Klicka på "OK" för att starta konverteringen.

Konvertera RAM till MP4

5 Ladda ner RAM till MP4 konvertering programvara (se "Resurser") och spara den på skrivbordet. Dubbelklicka på filen och följ instruktionerna för att installera den till din hårddisk. Dubbelklicka på genvägen för att öppna programmet.

6 Klicka på "Bläddra" -knappen uppe till höger på Video Converter program. Leta reda på RAM-fil som du vill konvertera till MP3-format och klicka på "Öppna". Klicka på "Plus" symbol under "Bläddra" -knappen om du vill konvertera mer än en fil i taget.

7 Klicka på den rosa iPod-symbolen märkt "Till MP4." Klicka på "Bläddra" -knappen lägre på den högra sidan av omvandlaren och ange var du vill att programmet ska spara MP4 video.

8 Klicka på "nedåtpilen" -ikonen i "MP4 profil" fältet för att ange förinställda utgångsparametrar för din MP4-fil. Klicka på knappen "Redigera" om du vill ändra de förinställda utgångsvärden.

9 Klicka på "Konvertera" -knappen i det nedre vänstra hörnet av Video Converter. Vänta medan programmet konverterar dina RAM-fil till en MP4-fil.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com