Data Communication Tools

May 23

Data Communication Tools


Datakommunikation innebär överföring av ett digitalt meddelande från en enhet till en annan, och du vill överföra data med de högsta hastigheterna möjliga. Men vill du inte denna överföring att använda upp för mycket makt heller. Data kommunikationsverktyg tillåter dig att arbeta med datakommunikationslinjer, och dessa verktyg hjälper dig också med att diagnostisera och reparera eventuella problem kommunikation.

Koaxialkabel Tool

Coax eller koaxialkabel är en isolerad kabel som tillåter dig att skicka radiofrekvenser över datornätverk eller mellan radiosändare och mottagare. Dessa kablar kan även sända kabel-tv-signaler. Koaxialkabeln Verktyget levereras med ett skärblad som låter dig skapa kabelskor (ändarna av kablar där du kommer att lägga kontakter), och det har även en skalningsverktyg som låter dig dra tillbaka gummibeläggningen av kabeln, utan att skada kabeln. I allmänhet har en koaxialkabel en gummibeläggning; ett flexibelt, plastslangar; och sedan den faktiska koppartråd. Detta verktyg fungerar också som ett pressverktyg, som låter dig lägga till kontakter och ansluta två bitar av tråd. Från och med 2010, dessa verktyg kostar i allmänhet mellan $ 20,00 och $ 30,00.

Relä Data Emulator

SEL (Schweitzer Engineering Laboratories) relädata Emulator gör det möjligt att simulera funktioner SEL relä. Ett relä är en omkopplare som överför en signal från antingen en lägre-effekt eller en långt bort sändare, och den kommer sedan överföra denna signal på samma eller olika signalfrekvenser. Målet med denna process är att få signalen sänds i flera områden. Emulatorn kan du återskapa denna process utan att störa den ursprungliga SEL Relay. Detta gör det möjligt att köra tester på dina kommunikationsnät och åtgärda dessa nätverk om det behövs innan du installerar dem. SEL relädata Emulator använder en guide gränssnitt som hjälper dig genom processen att skapa emuleringar. Du kan begära en gratis demoversion av detta program så att du kan testa sin förmåga, men du måste köpa den fullständiga versionen. Den faktiska kostnaden för programmet kommer att bero på storleken på din organisation, men i allmänhet detta program börjar på $ 600 i 2010.

Comm Operator

Detta är ett program som låter dig skapa, testa och fixa datakommunikationsanordningar, inklusive seriella portar. Det gör det också möjligt att kommunicera via TCP (Transmission Control Protocol) / IP (Internet Protocol), RS232 (rekommenderad standard 232) och UDP (User Datagram Protocol). Andra funktioner i programmet är möjligheten att skicka och ta emot data, och du kan visa dina data i följande format: decimal, text eller Intel HEX (hexadecimal). Comm Operator kan du också skapa prototyper av mjukvara och hårdvara system, och då kan du testa dem innan de går live. Det finns en gratis testperiod nedladdning version av detta program. När det testperioden, men måste du köpa den fulla versionen, som kostar $ 99 i 2010.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com