Hur man laddar upp och dela mappar

November 23

Hur man laddar upp och dela mappar


Även om det är klokt att organisera alla dina filer, till exempel dokument, bilder och videor, i mappar, kan dessa mappar bli ganska stora och kan vara svårt att dela med andra via e-post. Det finns dock flera webbplatser vars tjänster du kan använda för att ladda upp dina mappar gratis. När dina mappar överförs, dela dem med andra är snabb och enkel, även om filerna i mapparna är stora.

Instruktioner

1 Överföra och dela mappar med dig Send It (se Resurser). Ange din e-postadress och mottagarens e-postadress i respektive fält och klicka sedan på "Välj fil" och välj din mapp från din dator. Klicka på "Send It" och mappen kommer att laddas upp och skickas till mottagaren.

2 Ladda upp och dela mappar med Sendspace (se Resurser). Klicka på "Lägg till en fil" för att välja mappen från datorn och ange din e-postadress och mottagarens e-postadress i respektive fält. Klicka på "Start upp", och Sendspace kommer att meddela dig när mappen har lagts upp och skickas.

3 Ladda upp och dela mappar med Dropsend (se Resurser). Klicka på "Bläddra" för att välja mappen från datorn och ange din e-postadress och mottagarens e-postadress i respektive fält. Klicka på "Skicka fil" för att ladda upp och skicka mappen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com