Hur man skriver ut från min laptop

November 24

Ställa in en skrivare för att arbeta med en bärbar dator kan vara lättare än man skulle tro. När en fungerande skrivare är ansluten till din bärbara dator, kommer du att kunna skriva ut dokument som du behöver för att. Det finns bokstavligen otaliga applikationer och produktivitetsprogram som ger ett utskriftsalternativ. Microsoft gör denna operation lätt att åstadkomma med en kortkommando för utskrift kommando som är lätt att komma ihåg och en lättillgänglig utskriftskommando ligger på menyn för alla produktivitetsprogram.

Instruktioner

Installera en skrivare

1 Ansluta skrivaren till datorn med hjälp av den medföljande skrivarens USB-sladd. (Se de resurser som anges i den här artikeln om du inte har en skrivare USB-sladd.) Sätt den fyrkantiga änden i rätt port på skrivaren och USB-änden i din bärbara dator.

2 Sätt in skrivardrivrutiner / programvara CD: ni CD / DVD-enhet (i förekommande fall), och följ instruktionerna på skärmen för att installera skrivarprogrammet. En gång installerat, kommer skrivaren att kännas igen av din bärbara dator.

3 Sätt i skrivarpapper och levereras bläck / toner i rätt ställen. Kontrollera skrivarens dokumentation för rätt teknik och metoder för att göra detta, eftersom förfarandet varierar beroende på märke och modell. När korrekt installerad och införas, är skrivaren klar för användning.

Utskrift

4 Öppna dokumentet eller filen du vill skriva ut, och slå på skrivaren.

5 Tryck på "Ctrl + P" på tangentbordet, eller titta på menyraden och gå till Arkiv> Skriv ut för att initiera utskriftskommando.

6 Välj skrivarens namn i listrutan skrivare (om fler än en) och tryck på "Skriv ut" eller "OK" för att skicka dokumentet till skrivaren.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com