Hur man redigerar Mina foton till där det ser ut som om jag är en Twin

April 28

Hur man redigerar Mina foton till där det ser ut som om jag är en Twin


Redigera ett foto för att inkludera två bilder av sig själv är inte särskilt svårt i konceptet, men beroende på hur realistiskt du vill att bilden ska visas, kan du finna projektet ganska utmanande. Det handlar om att börja med två separata bilder och klippa ut en bild på dig själv från ett foto, sedan klistra in den i andra. Många olika faktorer såsom färg och storleksvarianter kan vara svårt att fullända. Följande instruktioner använder Adobe Photoshop som en guide, men de flesta bildredigerare fungerar på liknande sätt och som ett resultat, bör alla instruktioner vara anpassningsbar.

Instruktioner

1 Ta två bilder med dig själv som ämnet. Helst ska de två bilder tas med kameran på samma avstånd och med samma zoom och ljusförhållanden. Ladda bilder på din dator.

2 Öppna upp din bildredigerare och ladda de två bilder som du vill arbeta med. Välj en bild som primär bild. Detta är den bild som har den bakgrund du vill använda. Din sekundärbilden kommer endast leverera extra bild av dig.

3 Gå till din sekundära bilden och välj den magnetiska markeringsverktyget i verktygsfältet. Klicka någonstans runt omkretsen på kroppen i bilden. Dra markören för att välja hela bilden av dig själv. Oroa dig inte om valet är inte perfekt.

4 Välj lassoverktyget i verktygsfältet. Du kommer att använda detta verktyg för att förfina ditt val. Håll "Shift" och dra verktyget över alla områden i bilden som det ursprungliga valet missade. Detta kommer att lägga till valet. För att välja bort delar som du valt misstag, hålla "Alt" och dra markören över området. När du är klar, klicka på "Feather" från menyn "Välj" och anger ett värde av 2-8 pixlar beroende på hur hög upplösning av bilden är. Fjäder skyddar mot onaturligt hårda urvalsledningar.

5 Kopiera det område som är valts genom att trycka på "Ctrl - C." Gå till den primära bilden fönster och tryck på "Ctrl - V" för att klistra in den andra bilden av dig själv. Det kommer automatiskt att klistra in ett nytt lager vilket innebär att du kan enkelt flytta platsen för din tvilling genom att klicka någonstans i mitten och dra musen tills tvilling är placerad där du vill ha den.

6 Tryck på "Ctrl - T" för att öppna verktyget Omforma fritt. Skala bilden genom att dra boxarna som visas runt tvilling så att det ser ut att vara rätt proportion för fotot.

7 Justera färgerna för dubblett, vid behov, genom att öppna "Nyans / Mättnad" dialog i menyn "Bild". Försäkra "preview" är markerad och flytta reglagen för mättnad och färgton och ljusstyrka så att två färger ser naturliga ut. När du är klar klicka på OK. Spara ditt arbete.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com