Hur Auto Forward Mail

February 28

Hur Auto Forward Mail


E-post vidarebefordran innebär att skicka e-post som skickas till en e-postadress till ett annat e-postkonto. E-post vidarebefordran kan göras med hjälp av en uppsättning regler för att avgöra vilken typ av e-postmeddelanden som ska vidarebefordras till ett annat konto och de som bör förbli i det ursprungliga kontot. I allmänhet kommer ett vidarebefordrat e-post finns på två ställen: en kopia på den ursprungliga e-postkonto och den andra i det konto som den vidarebefordras.

Instruktioner

1 Logga in på ditt e-postkonto och välj "Alternativ", "Organisera e-post", "Inbox regler." Dessa alternativ kan variera i deras namn, men detta ger dig vanligtvis en idé om vilka alternativ kommer att hänvisa dig till reglerna för inkorgen.

2 Klicka på "Ny" och välj "När meddelandet kommer" alternativet. Ställ in den som skall tillämpas på alla meddelanden genom att välja "gäller för alla meddelanden."

3 Gå till göra följande avsnitt och välj "Omdirigera meddelandet till."

4 Öppna din adressbok och välj e-postadresser där du vill att dina meddelanden ska omdirigeras. Du kan även ange e-postadressen manuellt i fältet.

5 Klicka på "OK" och "Spara" för att spara din regeluppsättning.

6 Använd filter verktyget för att definiera vissa e-postmeddelanden som ska vidarebefordras eller omdirigeras baserat på konton och sökord som ingår i den e-postadress och meddelande.

Tips

  • Du kan ställa in vissa regler som ska utföras före andra, särskilt i en situation där meddelanden uppfyller kriterierna för mer än en regel. Helt enkelt flytta den regel som du vill ska tillämpas först över andra regler.
  • Det finns en gräns för hur många regler som du kan applicera på meddelanden. När gränsen har nåtts, måste du ta bort eller förenkla befintliga regler för att lägga till fler regler.
  • Du kan välja att använda en auto-svarare tillägg så att du skickar automatiserade e-post. Auto-svarare kan även ställas in på automatisk svara endast till specifika e-postmeddelanden genom att definiera regeln liknar e-post vidarebefordran.
  • Vidarebefordran och omdirigering är annorlunda. Även vidarebefordrade e-post kommer att visa e-postadressen där posten först kom, omdirigeras e-post kommer att visa den ursprungliga avsändaren av e-postmeddelandet. Således kommer att svara på vidarebefordrade e-post kommer att skicka svaret till din andra e-postadress, medan svara på omdirigeras e-post skicka det till den ursprungliga avsändaren och förbi din andra e-postadress.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com