Hur konvertera QuickTime video till AVI Online

March 14

Hur konvertera QuickTime video till AVI Online


QuickTime är en mediaspelare som är inbyggt i Apple-datorer. QuickTime videoklipp läggs med filändelsen MOV. Dessa filer kan endast spelas i QuickTime Player och inte i andra mediaspelare. AVI-filer, men är kompatibla över operativsystem. Du kanske vill konvertera dina QuickTime videofiler till AVI-filer. Detta kan åstadkommas genom användning av online-omvandlare.

Instruktioner

Movavi Online Konvertera

1 Öppna webbläsaren och gå till Online.movavi.com. Detta är en gratis hemsida som låter dig konvertera MOV-filer till AVI-filer.

2 Klicka på "File" under menyn "Lägg till". Detta ligger på vänster sida av webbsidan. Klicka sedan på "Ladda upp fil" länken. Detta öppnar ett popup-fönster. Från det här fönstret, klicka på "Add File" och välj en fil från din dator för att ladda upp.

3 Välj en output format. Standardinställningen är "AVI", men se till att det är markerat.

4 Klicka på "Konvertera" för att konvertera filen.

5 Ladda ner den konverterade filen genom att högerklicka på länken och välja "Spara som". Välj en plats att spara filen och klicka på "Spara".

media Converter

6 Öppna webbläsaren och gå till Mediaconverter.org. Detta är en gratis online verktyg som konverterar alla typer av media, inklusive MOV till AVI.

7 Importera MOV-fil. Klicka på "Ladda upp en fil" -ikonen i det övre vänstra hörnet på skärmen. Klicka sedan på "Bläddra" -knappen och välj filen från din dator.

8 Klicka på "Gå till nästa steg" pilen i det övre vänstra hörnet på webbsidan. Välj sedan "AVI" från rullgardinsmenyn utdataformatet. Klicka på "OK" för att fortsätta.

9 Klicka på "Start" och filen konverteras.

10 Ladda ner den konverterade filen genom att högerklicka på länken och välja "Spara som". Välj en plats att spara filen och klicka på "Spara".

Media-Convert

11 Öppna webbläsaren och gå till Media-convert.com. Detta är en gratis sajt på nätet som låter dig konvertera MOV till AVI-filer.

12 Klicka på "Bläddra" -knappen längst upp på skärmen och välj MOV-fil du vill konvertera.

13 Välj en utdataformat från rullgardinsmenyn utgång. Välj "AVI" från listan.

14 Klicka på "OK" knappen bredvid "Jag accepterar villkoren" låda. Detta startar konverteringen.

15 Ladda ner den konverterade filen genom att högerklicka på filen och välja "Spara som". Välj en plats och klicka på "Spara".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com