Hur man använder McAfee Threat Center

May 25

McAfee Threat Center är en informationsnav som publicerar nyheter om digitala säkerhetshot. Den varnar dig till nya virus, skadlig kod och andra icke önskvärda som kan påverka din dator. Den berättar också om de säkerhetsnivåer i olika regioner runt om i världen, vilket är bra om du är en affärsman eller resenär som planerar på att få din dator på din nästa resa. Läs vidare för att lära hur man använder McAfee Threat Center.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och gå till Threat Center hemsida på McAfees webbplats.

2 Börja med att kontrollera huvudsidan för "Breaking Varningar." Dessa varna dig om de senaste och mest akuta hot om vilken McAfees medveten säkerhet.

3 Ta en titt på "Global Threat Condition" på höger på sidan. Denna mätare priser tillståndet i världens säkerhet. De olika nivåerna är låga, Förhöjda, kritisk och Svår. Klicka på "Läs mer" för att upptäcka vilka hot är ansvariga för det aktuella hotet skick.

4 Rulla ned på sidan lite och ta en titt på "Top Phish bedrägerier." Dessa bedrägerier kan vara riktigt bra utformad, så det är en mycket bra idé att göra dig förtrogen med vad som finns därute så att du inte bli träffad. Klicka på "Visa Top 10 Phish Scams" för att se en bra cirkeldiagram av de vanligaste bedrägerier.

5 Klicka på "viruskartan" längst ner på sidan för att se en färgkodad världskarta detaljer vilka länder och regioner är de som drabbas hårdast av säkerhetshot.

6 Skanna resten av sidan för mer information om populära virus, skadlig kod och oönskade program.

Tips

  • Om du vill veta mer om ett specifikt hot, klicka på "Sök hotbibliotek" länken. Då öppnas en sida som låter dig söka McAfees databas med mer än 180.000 olika hot för den som intresserar dig.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com