Hur att rengöra en Viewsonic Q7-3

February 2

Viewsonic Q7-3 är en 17-tums LCD-skärm med en VGA-anslutning port. Användare som tycker att det är nödvändigt att rengöra skärmen och höljet måste undvika ammoniakbaserade rengöringslösningar så att de inte skadar beläggningen på matt LCD-skärm. Rengöring kan ske på några minuter med de korrekta leveranser och metod; kommer dock regelbundet underhåll rengöring bidra till att undvika en tuffare jobb när smuts och damm har byggt upp.

Instruktioner

1 Koppla ur Viewsonic monitorn från eluttaget före rengöring. LCD-panelen är en högspännings apparaten och utgör en chock risk.

2 Torka av skärmen med en torr, luddfri trasa handduk eller trasa för att avlägsna löst skräp och damm från displayen.

3 Torka höljet på sidorna och baksidan av skärmen med torr trasa.

4 Applicera icke-ammoniak, alkoholfritt glasrengöringsmedel till handduk eller trasa. Torka hela skärmen med fuktig handduk. Använd en torr del av handduk att torka skärmen torrt efter att du har rengjort den.

5 Skölj handduken noggrant och vrid ur för att få det så torr som möjligt. Applicera rengöringsmedel till handduk och torka av höljet.

6 Skölj rengöringsmedel från handduken och lämna det lätt fuktad med vatten. Skölj rengöringsmedel från höljet med den rena, våt handduk. Vrida ur handduk ut igen och torka höljet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com