Hur vill kolla Mapp Storlekar i cPanel

August 25

Hur vill kolla Mapp Storlekar i cPanel


Skapa och hantera en webbplats handlar om att skapa data och kod, som du sedan laddar upp till en plattform som gör det möjligt att hantera data. CPanel är en värd plattform som ger ett lättanvänt gränssnitt för både nybörjare och expert webbplatsens administratör. När du tillgång till cPanel konto, kan du använda filhanteraren för att hantera dina filer och mappar. Kontrollera mappen storlekar i cPanel i filhanteraren.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren. Ange webbadressen till din webbplats i webbläsarens adressfält, lägga till ett snedstreck och sedan "cPanel." Du kommer att se ett fönster prompt frågar efter ditt användarnamn och lösenord. Om du inte har denna information, kontakta ditt webbhotell - de flesta webhosts tillhandahålla dessa referenser i ett välkomstpaket du skulle ha fått när du först betalt för ditt webbhotell paket. Mata in dina uppgifter kommer att få tillgång till kontrollpanelens meny på din webbplats.

2 Rulla ner genom cPanel menyn för att hitta avsnittet "Files". Under detta avsnitt, klicka på "File Manager." Välj "Hem" katalog och klicka på "Go".

3 Se listan över filer och mappar i hemkatalogen för din webbplats. Du kommer att se en detaljerad lista över varje fil och mapp under "Namn" kolumnen i tabellen. Till höger om varje fil och mapp kommer du att se en "Size" kolonn med storleken på varje post i tabellen.

4 Dubbelklicka på en fil eller mapp för att öppna den. Du kan sedan se storleken på varje objekt i filen eller mappen genom att titta på "Size" kolumnen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com