InstantCake DVR Alternatives

March 9

InstantCake DVR Alternatives


InstantCake DVR är den mest erkända alternativ formatering programvara för TiVo och DirecTV digital videobandspelare. Andra programmeringsverktyg, särskilt WinMFS, finns också att formatera DVR hårddisk. Kopiera driv innehåll eller köra en TiVo-test från själva enheten är två av de hårdvaru alternativ till InstantCake som också finns.

Kontrollera dina anslutningar

Ett första alternativ för en potentiell TiVo-enhet omformatering är att se till att jumper inställningarna på enheten är korrekta. Om enheten fortfarande inte sett, ansluter en ny enhet. Kontrollera jumper inställningarna igen, sedan köra en "Clear & radera allt" så att enheten slås samman till moderkortet.

Omstart Test

Ett alternativ till att formatera en ny hårddisk med InstantCake är att köra en Kickstart 54 prov. Omstart testet använder TiVo själv att testa DVR hårddisk.

Använd WinMFS

Ett annat alternativ att formatera en ny enhet är att göra en stympad säkerhetskopia av enheten till en annan TiVo köra med WinMFS. WinMFS är den senaste generationen av TiVo uppgradering programvara. Den körs på Microsoft Windows med det välbekanta grafiska användargränssnittet. Verksamheten är klar med USB-portar och musklick.

Köp en Beredd Drive

En hårdvaru alternativ är att köpa en ny beredd enhet, eller ladda ner en ISO från Internet. Under alla omständigheter är slutresultatet du vill ha en enhet med samma TiVo programvarufunktioner som din nuvarande prenumerationstjänst.

användning InstantCake

InstantCake kan laddas ner som en ISO till din dator, eller köpt som en separat CD. InstantCake är sannolikt det bästa alternativet att återuppliva en död TiVo eller DirecTV DVR.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com