Hur man tar bort Kubuntu och Ubuntu från en hårddisk

March 22

Kubuntu och Ubuntu är två olika versioner av operativsystemet Linux. Om du har dem båda installeras på en dator samtidigt, betyder det att du är "dubbel uppstart." Eftersom du har valt att dual boot, om du vill ta bort båda dessa operativsystem från din dator, kan du göra det genom att ta bort dem precis som alla andra program i Windows. De måste avlägsnas på ett specifikt sätt, men på grund av det faktum att de är verksamma system.

Instruktioner

1 Öppna Kontrollpanelen i Windows. En ikon för denna viktiga systemmapp finns i Start-menyn. Öppnad, klicka på "Program och funktioner" -ikonen i Kontrollpanelen.

2 Klicka på "Ubuntu". Klicka på "Avinstallera". Detta avinstallerar Ubuntu från datorn. Som Ubuntu installerades på en separat partition på hårddisken automatiskt filerna bort från partitionen med Windows och sedan partitionen själv raderas.

3 Starta om datorn för att slutföra borttagningen av Ubuntu från datorn.

4 Öppna Kontrollpanelen och Program och funktioner en gång. Klicka på "Kubuntu." Klicka på "Avinstallera". Som med Ubuntu, Windows avinstallerar Kubuntu från sin hängivna partitionen och sedan partitionen själv tas bort från hårddisken.

5 Starta om datorn. Detta avslutar avinstallation av Kubuntu. Båda operativsystemen nu bort från datorn och du kör endast Windows igen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com