Hur kan man överföra låtar på Tumblr

January 19

Tumblr är en webbplats som gör det enkelt för alla att skapa en blandad massmedia blogg bestående av text, bilder, länkar till andra webbplatser och mer. Om du bara har experimenterat med att skicka text på din Tumblr blogg, prova något nytt genom att ladda upp en sång. Genom att lägga till en ljudfil till din Tumblr blogg, kan du ge besökarna något att lyssna på medan de läser din blogg. Ladda upp din favoritlåt, eller dela en inspelning av något roligt som hänt dig den dagen.

Instruktioner

1 Navigera till översiktssidan för din Tumblr blogg genom att öppna Tumblr.com och ange dina inloggningsuppgifter.

2 Klicka på "Audio" ikonen längst upp på instrumentpanelen.

3 Klicka på "Ladda upp" -fliken under "Ladda ett ljud Post," om det inte redan är vald.

4 Klicka på knappen "Välj fil".

5 Skriv en beskrivning av låten som du laddar upp, såsom låttitel och artistnamn. Detta steg är valfritt; Du kan lämna "Beskrivning" fältet tomt om du vill.

6 Markera kryssrutan bredvid "Jag har tillåtelse att låta Tumblr använda detta under användarvillkoren" längst ned i fönstret.

7 Klicka på "Skapa Post" för att ladda upp låten till Tumblr och publicera den på din blogg.

Tips

  • Tumblr tillåter användare att ladda upp högst en ljudfil per dag. Filen måste vara i MP3-format och kan inte vara större än 10 MB.
  • Du kan också skapa ett blogginlägg på Tumblr med hjälp av en MP3-fil som finns på en annan webbplats. Klicka på "extern källa" -fliken efter att ha klickat på "Audio" ikonen för att göra detta.
  • Du kan inte bryta mot upphovsrätten när du laddar upp låtar till Tumblr. Om du inte har laglig rätt att distribuera en inspelning, dela den på din blogg är en kränkning av Tumblr användarvillkor.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com