Hur man skickar en länk till en specifik grupp på Facebook

January 17

Hur man skickar en länk till en specifik grupp på Facebook


Din Facebook-vägg är en plats att dela kommentarer, bilder, videor och länkar med andra på den sociala nätverkssajten, oavsett om de är vänner eller kolleger gruppmedlemmar. Som en allmän regel, alla dina vänner och gruppmedlemmar är alltid kunna se länkar du lägger till din profil eller grupp sida, respektive, men du kan utsätta dina inlägg till endast en viss grupp av vänner eller medlemmar. Antingen använder "Redigera Friends" -menyn, nås via länken "Account", för att göra en förinställd lista över vänner, eller skapa en lista manuellt när du skicka länken. Om du hellre vill skicka länken till gruppen privat, använder webbplatsens meddelandeprogram.

Instruktioner

Post Länkar till en vägg

1 Peka din webbläsare till Facebook hemsida och klicka på "Länk" -ikonen i "Dela" i verktygsfältet.

2 Skriv din länk till "http: //" och klicka på den grå "fast" -knappen.

3 Klicka på bilden av ett lås omedelbart till vänster om den blå "Dela" -knappen och välj "Anpassa" i menyn.

4 Klicka på "Dessa människor" i rullgardinsmenyn i "Gör denna synlig för" avsnittet och välj "specifika personer." Ange namnet på en vän i det tomma fältet på visas under menyn - som du skriver, genererar Facebook en lista över vänner som matchar ditt bidrag. Klicka en väns namn att välja henne. Upprepa processen för varje vän som du vill lägga till i listan. Om du tidigare har skapat en vänlista, ange namnet på listan i stället för varje namn för sig.

5 Klicka på knappen "Spara inställning" för att återgå till din startsida. Klicka på den blå "Share" -knappen för att posta länken - bara de personer som du har angett att se länken i deras nyhetsflöden och på din profil vägg.

6 Dela länken på väggen i en officiell Facebook-grupp genom att gå till gruppens sida och klicka på "Länk" -ikonen i "Dela" i verktygsfältet. Manuellt skriva eller klistra in länken i "http: //" och klicka på "Anslut". Klicka på den blå "Share" -knappen för att skicka länken till gruppens vägg.

Skicka länkar via meddelande

7 Gå till Facebook hemsida och klicka på "Meddelanden" länken i den vänstra kolumnen på skärmen.

8 Klicka på den grå "+ Nytt meddelande" längst upp på skärmen.

9 Ange namnet på en vän i "Till" -fältet och tryck på "Enter". När det är omgivet i en blå bubbla, har hon lagts till listan över mottagare. Upprepa processen för varje vän du vill skicka länken till - upp till 20 på en gång. Du kan inte skapa ett meddelande till alla i en specifik grupp på Facebook på en gång; namnet på varje mottagare tillsättas separat.

10 Sätt på länken i "Meddelande" -fältet. Klicka på den blå knappen "Skicka" för att sända meddelandet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com