Hur man koppla samman mina blogginlägg

January 17

Hur man koppla samman mina blogginlägg


När du har lockat besökare till din blogg, du vill behålla dem på din webbplats så länge som möjligt. Ett sätt att göra din blogg "klibbiga" är att koppla samman relevanta inlägg så att dina läsare lätt kan se relaterade inlägg och information. Manuellt lägga till länkar till varje blogginlägg är ett effektivt sätt att peka läsarna att annan relevant innehåll på din blogg. Att koppla samman inlägg på din blogg, du lägga länk kod till text i ditt blogginlägg.

Instruktioner

1 Öppna ditt blogginlägg med Anteckningar eller din favorit text eller HTML-redigerare. Alternativt, för värd bloggar, logga in på din blogg kontrollpanel och välj "Redigera inlägg" -funktionen. Välj "HTML" från posten redaktör rutan eller plug-in.

2 Leta upp texten i ditt blogginlägg som du vill länka till en annan tjänst i din blogg. Alternativt, lägg till ny text till ditt inlägg som kommer att fungera som en länk.

3 Skriv följande kod omedelbart före länktexten:

<a href="http://www.yourblog.com/anotherpost.html">

4 Förändring "http://www.yourblog.com/anotherpost.html" till webbadressen till bloggsida som du vill länka. Om du inte vet URL-adressen kan du hitta det genom att bläddra till den sida på din blogg och kopiera webbadressen som visas i webbläsarens navigeringsfältet.

5 Skriv "</a>" omedelbart efter länktexten. Din sista länken koden ska se ut ungefär så här:

<a href="Example"> http://www.yourblog.com/anotherpost.html">Example Länktext </a>

6 Spara den redigerade bloggsida. Om du använder det administrativa gränssnittet på en blogg värdtjänst, spara och publicera sidan. Upprepa denna procedur för varje ny länk som du vill lägga till i en befintlig blogginlägg eller en ny.

Tips

  • Vissa bloggtjänster erbjuder "Relaterade inlägg" widgets som automatiskt visar relaterade länkar i bloggens navigationsmenyn eller posta sidfot. Manuellt skapa länkar är det mest effektiva sättet att noggrant länka till relevanta sidor, men en "Liknande inlägg" widget kan automatisera processen och spara lite tid.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com