Hur man se din Photoshop aktiveringsnummer

April 20

Piratkopiering är ett stort problem i hela världen. Förr i tiden var du tvungen att sätta in originalskivan för att ladda eller använda programvara, men det har förändrats. Med programvara för nedladdning från Internet, utvecklare kräver att du anger en aktiveringskod för att använda programmen. Du kan hitta aktiveringskoden för din Adobe Photoshop programvara från ett antal källor, beroende på om du redan har registrerat produkten.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Adobe-konto på Adobes webbplats om programmet är registrerad och du vill installera den. Klicka på "Visa Produktregistrering" och sedan "Visa Adobe märkt produkt registreringar." Ange ditt Adobe-ID och lösenord. Klicka på "serienummer."

2 Kontrollera din e-post om du hämtade Photoshop programvara från Internet. När du köper Photoshop, du skickas aktiveringskoden för programvaran. Om du inte kan hitta e-postmeddelandet, kolla din "borttagna meddelanden" rutan för att se till att du inte har tagit bort det av misstag.

3 Titta på skivförpackningen om du köpt programvaran i en butik. Aktiveringskoden ligger på en dekal på CD-fodralet du köpt legitima Adobe Photoshop programvara. Numret märkt "aktiveringskoden."

4 Kontakta Adobe genom avdelning på sin hemsida "Kontakta oss" om du inte kan hitta din aktiveringskod. Tala med en Adobe-representant för att aktivera din Photoshop. Du kommer att behöva ge inköpsbevis och så mycket information om programmet som möjligt för att bevisa det är äkta.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com