Så här ändrar Joomla Site Offline

April 20

Så här ändrar Joomla Site Offline


Joomla är ett content management system som används för att redigera webbsidor. Det är en omtyckt system för webbplatser som skapats med PHP och MySQL. En webbplats kan behöva inaktiveras tillfälligt för att förhindra fel som visar när en webbplats uppdateras. Joomla har inbyggd funktionalitet för att tillåta en administratör att ta en webbplats offline enkelt, genom att ändra en inställning i förvaltningen området. Detta ger ett meddelande på sajten säger "Webbplatsen är stängd för underhåll. Kontrollera tillbaka snart igen." Detta meddelande kan ändras genom att redigera mallfilen, om det behövs.

Instruktioner

1 Öppna en webbläsare och logga in till administrationsavsnittet på webbplatsen. Lägg texten "/ administration" till webbadressen till webbplatsen för att komma till detta avsnitt.

2 Klicka på "Global Configuration" -ikonen på "Kontrollpanelen", som visas när du loggar in. Leta reda på avsnittet "Inställningar" på sidan och hitta "Site Offline" titel och ändra knappen från "Nej" till "Ja."

3 Ändra "Offline meddelande" om så krävs, för att skicka ett meddelande till webbplatsens användare berätta orsaken till platsen går offline.

4 Klicka på "Spara" för att spara ändringarna och stänga redigeringsskärmen. Du kan också klicka på "Apply" för att spara ändringarna och lämna editorn öppna i webbläsaren. Öppna hemsida webbplatsen och webbplatsen kommer att vara offline och meddelandet angav i steg 3 visas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com