Hur man startar ett Internet Basic Service

September 4

Hur man startar ett Internet Basic Service


Starta en grundläggande Internettjänst i hemmet eller på kontoret blir en nödvändig färdighet som mer och mer affärer och sociala interaktioner blir Internet-baserade. Internetleverantören, eller ISP, levererar nya kunder med mjukvara och utrustning för att köra sina tjänster; dock måste kunden ha en dator som uppfyller minimikraven för programvaran. Internettjänsten kan köpas på en mängd bandbredd storlekar, men det mest grundläggande är 50Mbps (megabit per sekund).

Instruktioner

1 Sätt Internetleverantören cd-skivan i cd-enheten i datorn. När programmet dyker upp på skärmen, följ alla riktningar och klicka sedan på "Install". Vänta några ögonblick som program söker efter tidigare versioner av program på datorn och sedan installerar sig själv.

2 Ställ in den utrustning som kommer med tjänsten, som kan vara bara ett modem eller ett modem med en trådlös router. Kör de bifogade kablarna till sina rätta destinationer. Telefonlinjen kabeln kommer ansluta till väggen, och sedan koppla in modemet. Om det inte finns någon trådlös router, kommer det att finnas en Ethernet-kabel.

3 Anslut Ethernet-kabeln till routern och sedan till Ethernet-porten på datorn. Vänta tills datorn att känna igen routern och ansluta till Internet. Anslut den andra Ethernet-kabeln till den trådlösa routern i stället, om man ingick.

4 Klicka på "Anslut till" -fliken i Start-menyn på datorn. I anslutning gränssnittet, välj det trådlösa nätverket (detta kommer att namnges med märket på den trådlösa routern) och dubbelklicka för att ansluta.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com