Hur att hitta och använda fri Virtual frisyrer Software

September 4

Med hjälp av virtuella frisyr programvara är ett bekvämt sätt att bestämma vad frisyr du vill använda innan det stora makeover. Till skillnad från surfar från en lista med frisyrer i en tidning eller vanlig hemsida, kan du förhandsgranska frisyr på en modell som du väljer eller ett foto på dig själv om du har en. Du kan också justera färgen på någon av de hundratals frisyrer ställts till förfogande av olika programvaror. Dessa virtuella frisyr programvara erbjudanden är helt gratis att prova, och du behöver inte installera något på datorn.

Instruktioner

med användning av Hairfinder

1 Gå till Hair Imaging sidan i Hairfinder webbplats (se Resurser).

2 Välj en färg från listan över färger som finns i "Färg" panelen för att ändra färgen på håret. Klicka på en färgnyans under färglistan. Välj en frisyr från miniatyr till höger på sidan för att se en större förhandsgranskning av varje stil. Klicka på vänster och höger pilarna ovanför bilderna för att se andra tillgängliga frisyrer.

3 Klicka på någon av knapparna på avsnittet "Photo kontroll" för att justera placeringen av frisyr som du vill.

med användning Taaz

4 Gå till Virtual Makeover sida i Taaz webbplats (se Resurser). Klicka på någon ansikte från "Välj en modell" för att ladda editorn. Alternativt kan du välja "Ladda upp ett foto" för att välja ett foto på dig själv från datorn.

5 Klicka på "Hair" -fliken och välja en frisyr från tillgängliga miniatyrer. Klicka den röda pilen ikonerna nedan på bilderna för att vända blad och se fler frisyrer. Välj en färg från uppsättningen av färger som finns till höger om miniatyrerna.

6 Klicka på håret på den stora förhandsgranskningen och dra med vänster musknapp för att flytta bilden. Eller klicka på de blå prickarna för att flytta någon specifik del av frisyr.

Använda Daily Makeover

7 Gå till Virtual Makeover webbplatsen på Daily Makeover webbplats (se Resurser). Klicka på någon ansikte från avsnittet "Välj en modell för att starta" för att ladda programvara online. Om du föredrar att använda ett befintligt foto på dig själv, välj "Använd ett nytt foto."

8 Klicka på en kändis miniatyr från uppsättningen av bilderna för att förhandsgranska kändis frisyr på modellen, eller på uppladdade foto. Klicka på "Föregående" och "Nästa" knapparna på botten för att se fler tillgängliga frisyrer.

9 Klicka på fliken "Hårfärg" och välj den färg du vill från de tillgängliga plattor under "Color". Om du vill ändra färgen på höjdpunkter och låg ljus, välja en färg från plattorna i dessa avsnitt.

10 Klicka på "Spara" -ikonen under förhandsvisningsbilden om du vill spara frisyr till datorn. Ange ett namn på utseendet i "Namn ditt utseende" textrutan och klicka på "Spara" -knappen. Klicka på "Hämta att Desktop" för att öppna en dialogruta. Bläddra till den plats du vill spara bilden och klicka på "Spara" för att spara frisyr.

Tips

  • Hairfinder och Taaz båda kräver att du registrera om du vill spara frisyr. Om du inte vill registrera, kan du använda Snipping verktyget för att ta en ögonblicksbild av förhandsgranskningen. Detta verktyg låter dig rita en ruta runt den förhandsgranskade bilden och spara den på din dator. Du kan starta Skärmklippverktyget genom att trycka på "Windows" för att ta fram startskärmen och skriva "Skärmklippverktyget."
  • Daily Makeover och Taaz virtuell makeover verktyg kan du ladda upp din egen bild om du vill överlagra en viss frisyr på ditt foto. Du kan komma igång genom att klicka på "Ladda upp ditt foto" -knappen från sina huvudsidor. Följ instruktionerna noggrant så frisyren passar ordentligt i ansiktet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com