Hur man gör Alla Facebook Notes Privat

August 28

Facebooks notering funktionen kan du publicera anteckningar liknande journalanteckningar. Till skillnad från vägg inlägg, anteckningar är inte tecken begränsad. Dessutom, skriver en anteckning ger dig extra alternativ, till exempel möjligheten att tagga vänner i inlägget. Om du är orolig för sekretessen för dina anteckningar, överväga att göra alla dina anteckningar privat. Det finns inte en global inställning för att göra alla dina anteckningar privat, om du också vill göra alla dina inlägg, inklusive vägg inlägg, privata, så du måste ställa in anteckningar som privat en efter en.

Instruktioner

1 Logga in på Facebook och klicka på "profil" i det övre högra hörnet för att få tillgång till profilsida.

2 Klicka på "Anmärkningar" på vänster sidofältet. Detta tar upp en lista över dina publicerade anteckningar.

3 Klicka på "Redigera" bredvid den första tonen. Rulla ned under textrutan och klicka på "Privacy".

4 Välj önskad sekretessalternativ. Om du vill göra anteckningen privat för alla, men dina vänner, välj "bara vänner." Om du vill göra anteckningen privat för alla men själv, klicka på "skräddarsy" och skriv in ditt namn i rutan.

5 Klicka på "Spara inställningar" för att göra anteckningen privat. Upprepa processen med varje Facebook anmärkning att göra dem privat.

Tips

  • När du skriver anteckningar i framtiden, klicka på "Privacy" -knappen under textrutan för att göra det privata innan du publicerar den.
  • För att göra alla dina inlägg privat, inklusive dina anteckningar, klicka på "Konto" och sedan "sekretessinställningar." Klicka på "inlägg av mig" och välj din integritet alternativ.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com