Hur återställa en borttagen Outlook-profil

July 17

Hur återställa en borttagen Outlook-profil


När du använder Microsoft Outlook för första gången, kommer du att bli ombedd att skapa en profil för dig själv. Du kan ha en profil eller flera av dem. Vissa individer vill ha en för hem-relaterade och en för arbetsrelaterade uppgifter. Hursomhelst, dessa profiler är viktiga eftersom de avgör vilka e-postkonto information som du använder när du skickar eller tar emot ett meddelande, samt var dina data lagras. Så vad händer om du råkar radera en av dina Outlook-profiler?

Instruktioner

1 Ta upp MS-DOS-prompten på datorn. Hur du tar upp snabbt kan variera beroende på vilken version av Windows du använder. För många maskiner, kan du klicka på knappen Windows "Start", klicka på "Stäng" och välj sedan "Starta datorn i MS-DOS-läge."

2 När MS-DOS-prompten kommer upp, typ "Scanreg.exe" och tryck på Enter.

3 I "Kontrollera registret" fönstret genom att trycka på "S" knappen för att starta registret Checker programmet. Tryck sedan på "V" för att visa alla dina registret säkerhetskopior. Välj ett datum i registret när Outlook-profil var tillgängliga och arbetar. Klicka sedan på "R" för att ladda den valda säkerhetskopia av registret. När belastningen är klar, tryck på "R" för att starta om datorn.

4 I "Mail Setup", klicka på "Visa profiler." Välj önskad profil (nu återställd) från "När du startar Microsoft Outlook, använda denna profil" rutan. Nu din profil bör återställas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com