Hur man bränner DVD-filmer från Internet

June 15

Hur man bränner DVD-filmer från Internet


Internet erbjuder ett brett utbud av filmer och program som kan laddas ner och brännas på DVD. Detta gör att du kan titta på ditt val av filmer på TV: n i stället för att titta på dem på datorskärmen. Det finns många olika webbplatser som erbjuder nedladdningsbara filmer som lätt kan brännas på en DVD och sedan bort från hårddisken för att minska utrymme som används.

Instruktioner

1 Köp DVD (+/-) RW-skivor i större mängder för att spara pengar per DVD. Kontrollera datorns bruksanvisning för att se vilka att köpa.

2 Välj en plats från följande lista för att ladda ner filmen:

DivX Band erbjuder gratis film nedladdningar. Du måste ha DivX programvara installerad på din dator.

Movie Watch List erbjuder en livstid medlemskap för $ 34,95 eller ett tvåårigt medlemskap för $ 32,88 från 2010.

Alla film Search erbjuder nedladdningsbara filmer och kräver ingen installation av programvara och kostar $ 28,95 för en 14-dagars medlemskap eller $ 78,95 för en tre månaders medlemskap.

3 Ladda ner den valda filmen och låt nedladdningen är klar. Oftast med en Wi-Fi-anslutning, kommer filmen tar ungefär en timme att ladda ner. Om du använder en uppringd anslutning, ge mer tid.

4 Öppna DVD-brännare programvara som är installerad på din dator. När programmet har öppnats, välj "Add File" och sedan hitta och välja film som du just hämtat.

5 Sätt den tomma DVD i DVD-enheten. Välj "Burn" -knappen på programmet och göra det möjligt för DVD för att bränna. Detta tar vanligtvis cirka en timme beroende på längden av filmen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com