Hur man redigerar Mina bilder i Windows XP

May 24

Hur man redigerar Mina bilder i Windows XP


Släpptes 2001, har Microsoft Windows XP-användare med ett antal förbättringar jämfört med sina föregångare. Förutom fördelar såsom ökad stabilitet och ökad funktioner, Windows XP innehåller också en integrerad lösning för att redigera bilder som kallas Microsoft Paint. Användare kan använda det här programmet för grundläggande redigering eller välja från ett antal tredjepartslösningar.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Paint. Microsoft Paint - också bara kallad "Paint" i Microsofts egen Paint översikt - kan nås på ett av två sätt. För att öppna programmet direkt, klicka på ikonen "Starta" på den nedre vänstra sidan av skärmen. Härifrån välj "Alla program", "Tillbehör" och klicka sedan på "Paint". När Paint är igång, välj "File" och sedan "Ope" n från rullgardinsmenyn, navigera till den bild du vill redigera och klicka på för att öppna.

Färgen kan också användas om ett fotografi är redan öppen i Bildvisare. Tryck bara på "Ctrl + e" och Paint öppnas som standardredigerare.

2 Redigera bilden. När ett fotografi är öppen i Paint, kan den manipuleras på ett antal vanliga sätt, såsom beskärning och storleksändring. Det finns också verktyg för dem som är konstnärligt benägna. Eraser verktyg kan användas för att ta bort specifika delar av en bild; virtuella penslar kommer att dra, sprut eller färg färger till användarens smak; och ett textverktyget gör det möjligt för tillsättning av textmeddelanden i teckensnittet och färgen på användarens val.

Ett stort antal verktyg finns dock, så det bästa sättet att till fullo utnyttja Paint funktioner kan vara genom experiment eller genom att använda resurser, till exempel "Anvisningar för MS Paint", som finns tillgänglig online via Arts and Sciences departementet Washington University i St Louis.

3 Experimentera med andra redigeringsprogram. Lika användbar som Microsoft Paint kan vara för att redigera bilder i Windows XP, saknar några vanliga verktyg som erbjuds av ett antal tredjepartsfotoredigering program. En av dessa är Picasa, en gratis fotoredigering lösning som erbjuds av Google. När du har hämtat och installerat, Picasa erbjuder en mängd olika kontroller som syftar till att vara intuitivt och användarvänligt som kommer att ta många gemensamma problem som finns i amatör fotografier. Verktyg ingår att justera kontrast, färgkorrigering och ger möjlighet att selektivt mörka områden i en bild. En "röda ögon" borttagningsverktyg finner ögon i bilder och automatiskt tar bort den felande röda reflexer.

Tips

  • Många andra bildredigering program finns också, och det kan mycket väl vara värt att experimentera med andra lösningar för att hitta en som uppfyller dina behov. Resurser såsom opensourcewindows.org, till exempel länkar till några av dessa andra alternativ program som inkluderar GIMP, Paint.net och Inkscape.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com