Varför inte Eraser Arbeta i Photoshop?

May 27

Varför inte Eraser Arbeta i Photoshop?


Före 1800-talet använde människor balled upp bröd för att korrigera skriva misstag de gjort. Flash fram till idag och du hittar högteknologiska digitala sudd i program som Photoshop. Dessa suddgummin inte bryta, men ibland de verkar misslyckas utan anledning. När du inte kan få Photoshop suddgummi för att ta bort delar av en bild, åtgärda problemet genom att förstå hur Photoshop fungerar.

Kontrollera dina val

Det är svårt att föreställa sig att arbeta på en digital bild produktivt utan att använda markeringsverktyg. dra helt enkelt en gräns runt en del av en bild som du vill uppdatera och Photoshop begränsar ändringarna till det markerade området. Om suddgummi inte verkar fungera, se till att ett litet urval inte finns någonstans på bilden. Om den gör det kan du vara radera en liten del av bilden som du inte hade för avsikt att ta bort. Rensa alla val genom att klicka på "Välj" följt av "Avmarkera" och sedan försöka radergummit igen.

Låt inte Transparency lura dig

Du kan slösa tid att flytta radergummit över en bild utan att inse att borsten opacitet sätts till noll. Liksom alla borstar har suddgummi anpassningsbara alternativ som visas på alternativfältet. När suddgummi inte fungerar, se till att värdet i rutan Opacitet är inte noll. Om det är, kommer radergummit inte bort några pixlar när du använder den. Ändra värdet till 100 procent om du vill att radergummit för att radera alla pixlar du flyttar radergummit över.

Utnyttja kraften i partiell opacitet

Om ett suddgummi opacitet är mellan 0 procent och 100 procent, tar bort det några pixlar den passerar över och lämnar andra bakom. Grafiker skapa ibland genomskinliga bilder med radergummi som har en låg opacitet värde. Om du vill experimentera med dessa typer av specialeffekter, ändra suddgummi opacitet till ett värde som är tillräckligt låg för att radera vissa pixlar men inte så låg att det inte verkar att radera något.

Kontrollera din penselstorlek

Din suddgummi pensel storlek kan vara den skyldige när radergummit verkar bruten. I likhet med opacitet, är penselstorlek en justerbar inställning på alternativfältet. Om rader pensel storlek är mycket liten, såsom en px, du kanske inte märker att det tar bort pixlar när du flyttar borsten. Gå till alternativfältet, öka penselstorlek och prova radergummit igen.

Välj rätt lager

Medan Photoshop-lager kan hjälpa dig att måla ett mästerverk, kan de hindra dig från att radera en del av en bild. Anta att ditt projekt har tre skikt och det övre skiktet är markerat. Om du försöker radera något på bottenskiktet, händer ingenting. Öppna panelen Lager och se till att det lager som du vill uppdatera är en vald. Du kan inte heller radera något i ett lager om det är låst. Öppna panelen Lager, välj det lager som du arbetar med och se till att låsknappen ovanför lagren inte är vald. Om det är, klicka på knappen för att låsa upp lagret och försök att radera igen.

Låsa Layer Transparens

Om du flyttar din suddgummi över ett bakgrundslager eller ett lager där insynen är låst, radergummit gäller den aktuella bakgrundsfärgen till det område du försöker radera. När den aktuella bakgrundsfärgen matchar områdets färg, ser det ut som radergummit inte gör någonting. Om du vill radera en del av ett skikt som har låst öppenhet, markerar du lagret på panelen Lager och visa genomskinliga pixlar knappen. Om den är markerad, klicka på knappen för att låsa lagrets transparens.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com