Hur man gör en ny e-ID

August 16

Hur man gör en ny e-ID


Ett e-ID kallas även din e-postadress. Det är vad du använder för att logga in dig e-postkonto och är också den adress där människor kan skicka dig. Vissa e-postprogram, som Outlook och Thunderbird, gör att du kan ha mer än en e-ID eller användarnamn, fäst till en viss e-postadress. Hursomhelst, kan du skapa en ny e-ID snabbt och enkelt. Många människor har alternativa e-ID för arbete och familj, eller för skräppost.

Instruktioner

System baserat e-postprogram

1 Logga in på ditt system-baserade e-post, såsom Outlook eller Thunderbird.

2 Klicka på "Konton" och sedan "Användare". Om ditt system-baserade e-postprogram kan du skapa ytterligare e-ID för samma e-postadress, kommer du att se ett alternativ som säger "Lägg till användare" eller "Skapa ytterligare e-ID." Klicka på det här alternativet.

3 Välj ett användarnamn eller ange ett användarnamn du redan använder. Skriv in ett lösenord. Du måste vara den primära användaren av e-postkontot för att skapa ytterligare ID eftersom du måste kontrollera att ID kan användas på din e-post. När du vill skapa ytterligare ID, kom ihåg att logga in som den ursprungliga ID, eller den första att Internet Service Provider skapats för dig.

Gratis e-postsystem

4 Gå till hemsidan för den fria e-postsystem du använder, men inte logga in. Gratis e-post, som Yahoo eller Gmail, inte tillåter dig att ha separata inloggningar eller ID för varje konto. Det enda sättet att skapa ytterligare gratis e-ID är att skapa en annan gratis e-postkonto från samma system.

5 Välj "Skapa konto" eller "Registrera dig" för att börja skapa en annan e-ID.

6 Välj ett användarnamn, ett visningsnamn och ange ditt för- och efternamn. För gratis e-post, är det acceptabelt att använda en pseudonym eller ett falskt namn för ytterligare e-postkonton. Många människor använder varianter av sina egna namn för ytterligare ID.

7 Ange ytterligare information för att slutföra registreringsprocessen. Denna information kan inkludera din adress, telefonnummer eller ditt födelsedatum. Du måste fylla i endast de fält som är markerade som krävs.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com