Hur ta isär 203B

July 18

Demontering av Samsung 203B monitorn är nödvändigt om skärmen bränner ut för att ersätta skärmen och få bildskärmen fungerar korrekt igen. Den 203 skärmen är fäst med skruvar och en framsida som kan tas bort i ungefär en halv timme med grundläggande verktyg.

Instruktioner

1 Stäng av Samsung 203B datorskärm. Dra ur nätsladden från eluttaget innan demontera bildskärmen. Koppla bort kabeln som ansluts till monitorn från datorn och lägga ansiktet på skärmen nedåt på en kudde.

2 Lossa de två skruvarna som håller monitorn på piedestal med en stjärnskruvmejsel. Skjut sockeln nedåt och ta bort den från monitorn.

3 Stäng av skärmen och lyft upp locket för att ta bort det från ansiktet på monitorn. Lossa skruven på framsidan av höft sköld med stjärnskruvmejsel och ta bort funktionen tråd från monitorn.

4 Lossa lampan ledningarna från lamporna, och ta bort videokabeln från baksidan. Lossa de fyra insexskruvarna från PCA styrelse med en mutterdragare.

5 Lossa de fyra skruvarna från PBL styrelse med stjärnskruvmejsel och lyft kortet från fästet. Koppla bort kablarna från PBA kortet och ta bort kortet från framsidan av bildskärmen.

Tips

  • Stäng alltid av datorn innan du försöker ta isär Samsung 203B-monitorn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com